1 Läs mer >>
igår åkte vi till någon med kattungar också. 
Det var Ragdolls på 11 veckor, fyra stycken så jag delar med mig av de bilderna också <3

 
 
 
 

mer kattungar <3

2 Läs mer >>
Nu tänkte jag lägga upp biderna från igår på Buzz och Channels kattungar som kommer kallas för Märkeskullen.
Dom är två veckor gammla och har precis öppnat ögonen, tre tjejer och tre killar. 
 
 
 

KATTUNGAR!!! <3<3<3<3

0 Läs mer >>
idag har jag spenderat min dag hemma hos Anna och 6 kattungar som är 2 veckor gamla idag. De var fantastiskt mysigt och jag fick massa fina bilder men dom lägger jag upp imorgon för nu är jag trött. Sen åkte jag janina ebba och Anna ut till kjula och busade med 4 Ragdoll bäbisar som var 11 veckor gamla och jag blev tok kär! Finns ju ingen vackrare katt än blå ögon maskade katter då grymt vackert! Nu ska jag sova natti natti alla vackra. <3
 
 
 
 
 

super dag!

0 Läs mer >>
Idag försökte jag ta lite fina bilder, det gick väll lite sådär men några blev de väl som jag täkte bjuda med mig av. :) 
 

Vi börjar med min vackra Buzz. 
Avel hane Neva Masquerad

 
 
 
Sen tar vi sötnosen jatzy
Norsk skogkatt hona kastrerad
 
 
 
 
Och sist och minst tar vi sednas och Buzz Kattungar!
5 killar 3 dagar gammla <3
 
 
 
 


ett litet försök i al...

0 Läs mer >>
idag blev jag hemma från skolan för hela natten har jag hostat som en idiot. Har typ hunnit somna och sen fått en hostattack som väckt mig.. Men men kl 5 på morgonen gick jag och hämtade våran host medicin som jag igentligen inte ville ta för förra gången fick jag såna otroliga bröst smärtor men jag tog bara typ hälften av vad de står att jag ska ta och de blev lite bättre så efter de fick jag sova till ungefär kl 10 så de var skönt. Senare idag vet jag inte vad jag ska göra hade tänkt att fråga Anna vad hon gör och gå och gosa med katt bebisarna om hon är hemma annars går jag nog till min kära bror Linus och gosar med dom bebisarna istället. :) nu får ni må bäst så hörs vi en annan dag! Puss 
 
Bjuder på en bild på våran vackra jatzy som sover här bredvid mig. <3
 

jäkla hosta...

8 Läs mer >>
Hej alla uppfödare där ute som håller på med den sibiriska katten och/eller Neva Masquerad. De är väldigt många där ute som har dela åsikter om man får para dessa två raser eller inte och de är just de jag vill prata om. Jag vet att detta är en stor grej inom kattavel mellan just dessa två raser men jag skulle vilja höra era åsikter om varför ni tycker de är så fel att para en Neva och en Sibir, det är ju samma ras men två olika färger, dom kan ju inte blir skadade eftersom dom har samma kropp och päls (asså dom kan ju inte te.x få höft eller ryggproblem för de är två katter med olika kropps byggnader) Jag tycker de är väldigt krångligt att den maskade färgen inte är godkänd hos sibiren eftersom de bara skapar konflikter men jag skulle tycka de var roligt om ni ville komentera och skriva era åsikter om varför ni tycker de är så fel eller om ni tycker de är okej så kan ni skriva varför ni tycker de också.
Till er som tycker de är okej 
Tycker ni att de är okej att para en sibirisk katt med en Neva även om den inte bär på colorpoint? om ni inte tycker de så varför inte? Kattungarna kommer ju bära på de då och om ni ändå tycker om färgen så vad gör de om du får te.x 4 kattungar som kan sprida färgen vidare?

Tacksam för alla Komentarer! Kramar från mig och Buzz som tycker denna diskution är väldigt interisant för Buzz tycker iaf de är okej att para alla katter även om han kanske inte får de för mig. ;)
 
 
Någon som kan svara på denna fråga med? 
Vad har katten på bilden för färg? Asså vad heter färgen.


Sibirisk katt och Nev...

0 Läs mer >>
Idag har jag avklarat de där läskiga blodprovet. De blev lite hysteriska tårar men jag gjorde de iaf och de är jag stolt över. Sen kolla dom mitt hjärta och om jag tog några droger men de gör jag inte så de är iaf bra och de andra provsvaren får man bara veta om något inte är bra så vi hoppas på inget svar. Efter de gick jag och mamma hem och lagade mat sen gick vi en snabbis till mats och Simon och gosa lite och nu är vi hemma och ska ha vårat vanliga måndags mys till serien tjockare än vatten som börjar kl 21.00 hoppas ni får sova gått nu så hörs vi förmodligen i morgon igen. :)
 
 

mys måndag

0 Läs mer >>
just nu ligger jag i min säng och tänker mer än jag borde göra. Jag ska snart gå till skolan trotts att jag är sjuk men först måste jag fixa mig en matlåda och fixa mig lite sen efter skolan blir de att dra till sjukhuset och ta en jävla massa prover och blodprov ska tas den här gången och jag är så sinnes sjukt rädd så de finns inte. Igår när mamma påminnde mig brast jag ut i gråt. jag vet väl också att de är bra och göra så man vet att allt står rätt till men de spelar ingen roll jag är fortfarande livrädd för den där jävla nålen och blodet...
 
 
 

så jävla äckligt rädd...

0 Läs mer >>
Godmorgon alla vakna! 
Jag varknade kl 7.00 och satte på datorn och tittade på filmen under ytan och de var nog de sorligsaste filmen jag någonsin sett. Jag tycker den filmen ska visas i skolorna men den är kanske för grov för att man ska få visa den för eleverna som gå i åttan (jag tror man har drogkunskaps grejen när man går i åttan) 
Under ytan handlar om Sandra som är en heroinmissbrukare och hennes kille Roffe som gör allr för pengar och heroin. När Sandra bestämmer sig för att hon inte pallar mer och ber snuten ge henne plats på et behandlings hem så blir Roffe förbannad och går på Sandras syster Jannika. Jannika är en skötsam tjej men hon älskar sin syster sandra och skulle gärna vilja vara som henne men hon har dock ingen aning om hur de är att vara beroende av en tung drog och tsm med en kille som säljer henne så hon blir våldtagen för att han vill få pengar och knark men när Sandra åker till behandlings hemmet och roffe söker upp Jannika så kan hon inte stå emot. Hon kliver rakt in i Sandras liv och får se exakt hur de är och de var kanske nte så underbart som hon trodde. När Sandras mamma kmmer till Behandlingshemmet och berättar för Sandra att Roffe gett sig på Jannika så gör hon allt hon kan för att få henne där ifrån. Sandra försöker få Kontakt med deras pappa eftersom hon hatar deras mamma för hon är Alkolist och tror att hennes pappa är så bra men har man levt i en dimma hela sitt liv så kanske man har glömt, satt pusselbitar på fel ställe och blandat i hop typ allt så de går inte riktigt som Sandra trodde och när tillbaka blickarna ploppar upp i sandras huvud så fattar hon varför. 
Under ytan är helt klart en se värld film för alla!
Mikael persbrant spelar Roffe 
johanna sällström spelar sandra,
Tove Appelqvist spelar Jannika,  
Jens Hult'en spelar en kille Sandra Träffar, 
Elisabeth von Gerber spelar Sandras och Janikas mamma och Lennart Jähkel spelar Jannikas och Sandras Pappa.
så de är kända skådespelare som är riktrigt bra Titta på den här filmen!
 
 


Senare idag ska jag, mamma och Simon gå över till Anna och titta på kattungarna, de ska bli kul att se hur Simon reagerar när han får se dom. Puss ock kram!

under ytan

0 Läs mer >>
min hjärna verkar tyvärr ha glömt hur man hör när man ska sova, den bara tänker och tänker och vägrar släppa alla tankar och funderingar och de är riktigt jobbigt men ändå ganska skönt att ligga i lugn och ro mitt i natten och bara fundera. Jag tror jag har varit på toa tjugo gånger snart för att kroppen är rastlös men nu sitter jag i fönstret och stirrar ut. De finns inga stjärnor men utanför mitt fönster finns de gatlycktor som är runda och stolpen är svart men stolpen syns inte just nu i mörkret så i mina smått tårade ögon ser de ut som massa fullmånar.
Jag saknar Zimba så mycket och de gör så otroligt ont att inte veta om han kommer komma till en familj som ser hans kapacitet eller om han kanske rent av kommer till någon okunnig och blir ännu mer ostabil/stissig och kanske hugger någon och blir avlivad eller att dom bara inte klarar av han och tar bort han eller att han måste flytta massor av gånger, han är som sagt var inte den lättaste hunden. De är så många tankar som far omkring i mitt huvud... jag bara önskade att jag fick ha honom och att de inte fanns folk som kunde vara allergiska så jag kunde ta med han på vilket jobb jag än får i framtiden men tyvärr ser de ju inte ut så i verkligheten utan bara i min vildaste fantasi..
Jag längtar tills jag får min gård och får ha vilka djur jag vill.
Hela dagen idag har buzz sprungit och letat efter Zimba, han ser super förvirrad ut.. Stackaren..
Idag har jag varit hemma från skolan eftersom jag ej Sov förra natten häller och så var ögonen så svullna och fula efter alla tårar för Zimba så jag orkade bara inte visa mig bland folk idag så jag har legat i min säng och tittat på film hela dagen, jag började med ryttareliten på svtplay sen irl på swefilm och sen frost och sen mig äger ingen. Alla var otroligt bra!
sen gick jag till mamma oc myste lite och åt korv med bröd och räksallad vilket var otroligt gott när magen varit sågått som tom ett helt dygn.
Men men nu måste jag försöka sova, jag hoppas ni sover gott och drömmer sött puss på er. 
 
      Våren vackra Zimba <3

ligger utan sömn så n...

0 Läs mer >>
Sitter i skolan och har setat här sen kl tio, har skrivit en rad på mitt papper men jag kan inte koncentrera mig idag. De är så mycket tankar i mitt huvud så de går inte fokusera och de finns inte ork till att köra på ordentligt idag. alla tankar på om Zimba kommer finnas i min närhet eller inte efter idag är enorma, jag vet att han han kapasitet till att bli en toppen hund även fast han just nu är väldigt understimmulerad. han har viljen och han har kunskapen och psyket för att fixa de. Jag önskade jag hade råd att ha honom, han skulle bli en perfekt hund, han älskar redan katterna och katterna vänjer sig mer och mer för varige dag, imorse var till och med jatzy uppe i sängen när han låg bredvid mig så till och med lilla fega jatzy ser ju tydligen att de finns en möjlighet för zimba att bli stabiliserad. Jag vill inte att han ska hamna i en familj utan kunskap eller utan tid för de långa promenaderna han behöver jag vill att han ska hamna hos en kunnig familj som kan få honom lugn och stabil så han blir en riktigt fin vovve och kan hälsa på folk utan att bete sig helt galet glad. Jag hoppas han får de toppen men jag hoppas också jag har möjlighet att ha han kvar hos mig. Jag älskar att träna med honom, jag älskar att se förändringen som sker så fort , hans sätt att visa att han förstår och är lättlärd bara man har tålamodet. om jag bara hade haft råd... 


Nä som sagt var så är jag ju i skolan och måste väl fortsätta försöka tysta alla dessa jobbiga tankar, vi får höras mer en annan dag, idag blir de iaf och gå upp till Anna och titta på kattungarna med mamma och Zimbas nuvarande ägare Tina och se om Anna har möjlighet och ork att ta Zimba jag hoppas de för då finns han på andra sidan gatan. Tack för jag fick skriva av mig lite om denna jobbiga sitvation nu hoppas jag att ni är glada och pigga. Puss och kram. 


Finns tyvärr ingen bild på skolans datorer som är rolig att dela men hoppas ni är nöjda utan bild. Bilder på Zimba kommer nog upp i morgon. <3 

Otroligt jobbig dag..

0 Läs mer >>
Eftersom jag inte har lagt upp bilderna på Atla och Tessi än så tänkte jag lägga upp några stycken nu.
 
 
 
 

Bilder på Atla och Te...

0 Läs mer >>
Hello alla underbara människor där ute. Just nu sitter jag i skolan och räknar matte, visst de går ganska bra men mitt huvud orkar inte med de här.. jag är så trött att jag bara vill lägga mig på bänken och sova men de skulle jag aldrig kunna för de går inte somna i en skolmiljö. jag fattar inte hur vissa kan göra de, lycko er som kan sova vart som hällst men för mig är de totalt omöjligt.
Sen i fredags har jag haft våran fina Golden Zimba hemma hos mig men imorgon ska han åka hem och tyvärr vet jag inte till 100 % om jag kommer få se han igen eftersom han ska omplaceras. De gör ont i mitt hjärta av bara tanken och om jag hade råd skulle jag ta han på engång men Anna kanske tar han och de kan jag ju träffa han när jag vill men hon har en katt som inte gillar hundar så om de ej funkar mellan dom så har jag ingen aningn om var våran älskling kommer hamna, jag hoppas så mycket på att han hamnar någonstans där jag kan komma och få leka med han när jag vill eller iaf ganska ofta. 
Jag måste be om ursäkt för att jag aldrig la upp bilderna från dagen då jag var i stallet med Tessi och fottade henne och Atla men helt ärligt så har jag inte orkar blogga dom senaste dagarna men under tiden har Chanells kattungar kommit, dom kom i lördags så nu är buzz pappa till 6 st små vita bäbisar, dom är så vackra! och snart kommer Sednas bäbisar också så snart blir Buzz pappa till sin andra kull. Stolt matte här! 
Nä nu ska jag väl jobba lite sen gå hem och laga lite mat och ut på långpromenad med Zimba och kasta lite boll så han får springa av sig all sin överskotts energi idag också, undra om han kommer ha träningsverk imorgon när han kommer hem då han har fått massa långpromenader och lekt med nico och tränat massa annat sen i fredags. hehe. 
Puss och kram på er så hörs vi snart igen. <3
 
 

AS TRÖTT!

0 Läs mer >>
idag började jag dagen med en ordentlig frukost, de blev havregrynsgröt och en knäckemacka med makrill på. Efter de fixade jag rent katternas grejer (matskål och vattenfåntärn) och sen plockade jag ihop tvätten och efter de drog jag till stallet med tessi och hälsade på hennes vackra Atla. Hade systemkameran med så imorgon lägger jag upp bilder. Sen hängde tessi med mig på bussen in till stan eftersom hon skulle till gymmet och träna. 
När jag kom hem hade jag och hampus tvättstugan så han hjälpte mig ner i källaren eftersom jag inte tycker om och vara där ensam.
kl 17.15 gick jag till dansen. Idag vad de ballet och de gick riktigt bra faktiskt, fick in några snurrar för första gången men mycket mer träning behövs. 
Efter dansen gick jag med mamma till affären sen gick jag upp och kramades med Simon innan han gick och la sig. 
Och nu ligger jag i sängen och försöker sova men kroppen vägrar gå ner i varv.
Jag har tittat på Annika Bengtson som går på 4an Jag tyckte den var riktigt bra idag sen nu ligger jag och tittar på The horses whisper. 
Hoppas ni med haft en toppen dag! Puss och kram så hörs vi imorgon efter skolan med fina bilder och ett stort grattis inlägg till min vackra mamma! 
 
 

underbar söndag. <3

0 Läs mer >>
jag må ha leva,
jag må halva ut i hindrade år.
Ja visst ska han leva,
ja visst ska han leva ut i hundrade år!
Ett fyrfaldigt leva för buzz som fyller ett år idag!
Hipp hipp hura hura hura huraaaaa! 
Grattis älskling! 
 
Buzz är en extrem glädje spridare. Ända sen första gången jag såg han har jag varit förälskad i han. Han har en otrolig personlighet som dom flesta faller för. 
Jag tänkte bjuda på lite bilder från att buzz var liten till nu. :)
 
 
 

grattis buzz!

0 Läs mer >>
Fettisdagen firade jag med att gå till bageriet o köpa semlor till mig och mamma sen gick jag upp med dom till henne och åt en semla tsm med.min sjuka mamma och de var fantastisk gott. Sist jag åt en semla var nog typ 3 år sen hehe. 
 
 

fettisdagen!