0 Läs mer >>
en del dagar känns livet som en sorglig drama film vilket jag absolut inte gillar. jag gillar inte när livet är som en film speciellt inte en sorglig film. jag och mamma låg och tittade på ghost whisperer och någonting sa mig att de var en väldigt tråkig energi runt oss så jag blev ganska ledsen av de och när jag skulle dra för gardinerna i mitt sov rum så fastnade blicken på spegel bilden som jag fick syn på, idag vet jag vem jag är de gjorde jag inte för ett halv år sen idag kan jag möta min blick och känna att den vill mig väl och är min vän och inte min fiende som ständigt trycker ner mig, men någonting störde mig trots de.. mina ögon hade tårar som ingen annan än jag kunde se, jag tittade på stjärnorna och önskade att mormor och morfar och alla änglar där uppe kunde hjälpa mig att få allting bra. jag har de super bra och jag mår bra för jag vet att jag är vän med mig själv men allting runt om kring känner jag fortfarande inte igen och jag passar nog fortfarande inte in i de, jag har min mamma mina bröder lilla wilda jag har laddy och några underbara vänner så jag menar inte att allt är shit utan mer att så mycket runt om mig gör mig ledsen och jag önskar med hela min kropp och själ att allt detta löser sig snart och jag hoppas att de en dag kan bli som i en dröm där alla mår bra och man slipper på verkar av alla som är ledsna som man önskade man kunde hjälpa men som man sällan lyckas hjälpa.

en ledsen tanke tror ...

0 Läs mer >>
Hejsan alla mina läsare, började dagen med att vakna upp helt slut och lägga mig och titta på vakna med NRJ, i första reklamen efter kl 8 gick jag på toa och sen gjorde jag frukost och plaserade mig framför tven i vardagsrumet med mamma istället. De är alltid lika underbart att sitta och titta på NRJ på morgonen men kl 9 när de var slut blev de att gå till rumet och göra lite sittups sen in i duschen och när jag kom ut så skulle de vara att bara skynda sig till skolan men så blev de inte för när jag hade torkat ansiktet så upptäckte jag att de var blod på handuken så jag gik till spegeln och såg att jag blöde näsblod så de var bara att gå och lägga sig i sängen med papper i näsen och vänta tills de slutade så blev en timma sen till skolan men när jag kom dit sen så blev de lite matte i typ 10 minuter så kom min engelska lärare och vi valde att köra lite engelska i en timma och de gick ganska bra så blev ganska glad sen efter skolan drog jag hem till min bror Pontus och hällsade på hans vackra familj och dom hade gäster med en till liten vacker tjej så de var väldigt roligt. sen fick jag ghost whisperer av Pontus så då blev jag jätta glad så senare blir de ghost whisperer maraton! Sen runt kl ett gick jag och mamma ner till tobbe och käkade lunch och efter de gick jag och träffade min underbara vän Maja, vi gick en promenad och snackade massa och hade super kul och trevligt. Det jag älskar med henne är att man kan vara serigös och man kan skämta och skratta och prata om allt utan att skämmas och allt de där hinner man med på en och samma dag och de är lika mycket skratt som de är allvarligt och vi förstår varandra så jäkla bra jag bara älskar de, känns som vi har behövt den här tiden utan varandra för att kunna komma närmare varandra, låter konstigt men jag tror nog de är så. Nu har Maja precis lämnat mig här så nu blir de lite data sittande för mig sen hade jag nog tänk att antingen träna lite eller titta på ghost whisperer eller både och hehe. Nu får ni må bäst älskar er alla vi hörs vi snart igen! =)
 

Underbar dag!

0 Läs mer >>
nu ligger jag och mamma ner bäddade i soffan och tittar på Maria Wern. lite ledsen för att laddy åkte hem idag men de går varit underbart att gå han här hela helgen önskade bara att han kunde få vara här jämt så man slapp den tomma känslan som upp står när han måste åka hem.
nä nu ska jag titta vidare så puss och kram så ses vi i morgon <3

Maria Wern

0 Läs mer >>
Igår träffade jag vackra lilla Wilda för första gången så jag tog självklar lite bilder som jag måste bjuda med mig av idag. =) Sötaste lilla flickan på hela jorden <3

 
 
 
 
 
 
 

Bilderna från besöket...

0 Läs mer >>
Hejsan alla underbara där ute!
vaknade kl 7 i morse och gick ut med Laddy, lekte lite och tog några kort på morgon promenaden.
 
 
 

morgon promenaden

0 Läs mer >>
Hejsan alla mina underbara blogg läsare idag blev jag väckt av laddy super tidigt i morse tror de vart typ halv 6 så då valde jag att somna om och senvaknade vi igen runt kl 8 och då fick vi gå ut på en promenad och så kastade vi lite pinne och lekte och så sådär på morgonen de var riktigt mysigt, sen kom vi hem igen och åt frukost och myste lite sen gick jag och mamma och köpte ett ben till han som han ska ha senare idag eftersom han kommer bli lite ensam när vi går och hällsar på underbara lilla Wilda och efter vi varit och köpt de benet så gick vi vidare och träffade hannah så de blev en lång promenad och så satt vi där och snackade skit ett bra tag vilket var väldigt skönt, underbart att få träffa hannah igen de var en otrolig evighet sen så de mådde vi alla bra av tror jag nog! 
Senare när vi kom hem blev de att käka lite mat och de blev köttbullar, potatismos och brunsås, mmmmmmm då var så gott! men nu sitter vi i soffan och Laddy ligger bledvid mig och sover som en stock, han är ju bara mer än underbar den här voven!
Igår blev de inget inlägg alls får be hemsket mycket om ursäckt för de men jag måste säga att jag hade inte tid.. 
Först var vi på K68 och fixade sommar jobb kl 9 på morgonen skön att man har de fixat men hur orkar folket gå upp så tidigt varige dag, sen när jag var klar där så drog jag till skolan till kl 11 halv 12 ungefär och då gick jag hem och jag han sätta på mig lite smink sen skulle jag och mamma iväg igen och träffa Catrin och hennes vän Kattis och vi skulle käka lunch och de var super gott mins inte vad resturangen heter men de kan jag ta reda på om någon undrar de var super god mat iaf, sen satt vi där ett bra tag och när jag kom hem så kom Johanna över och halv 5 kom Laddy och då drog jag och Johanna ut och fotade och sen kom vi hem igen kl 7 på kvällen och då började vi fixa mat, de blev plankstek underbart gott! när vi hade ätit klar blev de en paous och brodern Linus och hans tjej Jossan kom över och snackade lite och efter de blev de att äta ost och kex och jordgubbar och ungefär kl 12 gick Johanna och hennes mamma hem så jag hade värkligen ingen tid igår de var fullt upp hel dagen men hoppas ni är glada iaf. :) Må bäst nu så ses vi snart igen :*
 
Kommer inte vara fullt så acctiv som innan den här hälgen eftersom jag har min älskade vove Laddy här ihälgen så alla vet de
 

Kolla in :)

1 Läs mer >>
Nu har jag kommit hem igen och nu antar jag att ni vill se lite bilder på den underbara flickan som kom till välden idag kl 13:43! Är så lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen, lycko tårarna har funnits i ögonen hela dagen och hjärtat slår lite extra stolt idag, är nog världens stoltaste faster någonsin de här är värkligen en ängel som kommer bli bort skämmd och älskad av alla. 
Är i en chock så jag knappt vet hur man ska beskriva glädjen och kärleken i ord men oj vad de här är underbart skulle nog kunna skriva hur långt som hällst om hur mycket jag älskar denna flicka redan nu och hur mycket jag kommer skydda henne under hela hennes liv men som min mamma sa så finns hon ju kvar ett bra tag till så jag ska bjuda med mig av mina bilder istället. 

 
 
 
Wilda Lykka Pesonen kom till världen kl 13.43 Vägde 3970g och var 50cm lång.
En prinsessa som kommit till välden av min underbar bror Pontus och hans otroligt underbara flickvän Malin dom har tsm lyckats skapa ett mirakel som jag skulle kunna ge hela mitt liv till och som jag ska skydda med alla min kärlek rästen av tiden som jag finns i den här världen och om vi har rätt med tron om ett liv efter detta så ska jag skydda henne längre ändå för. Lendet på mina läppar och kärleken i min kropp går inte att släppa vill bara pussa och krama våran vackraste ögonsten nu och bäretta för henne att jag aldrig kommer lite någon skada henne och att jag ska hjälpa henne igenom hela livet Wilda Lykka Pesonen om du bara kunde förstå hur de är ett älska en flicka som ger en än sån galet vild lycka <3

Wilda Lykka Pesonen <...

0 Läs mer >>
idag kl 13.43 kom min älskade brors dotter till världen hon vägde 3970g och var 50cm lång. bilder kommer när jag kommer hem

jag har blivit faster...

1 Läs mer >>
Hello igen alla underbara där ute!
Gick väldigt bra på matten idag vilket gjorde mig glad och sen när jag kom hem så pratade jag och mamma lite om allt sen gick vi ner i tvättstugen och plockade med tvättet och bäddade på våra sängar när vi kom upp igen. efter ett tag så la jag mig och tränade blev 60 sittups och upp hop med tyngder på fötterna. man måste ju köra hår nu så man lyckas på någon mage till sommaren. 
Just nu står mamma och fixar sig medans vi samtidigt lagar korvstråganof och ris som ska bli dagens mat och efter att vi har ätit så blir de att dra ner på sta och träffa Tobbe. 
Blev inget stall idag som ni kanske märkar men de får vi väl ta igen någon annan gång jag har ju tränat idag iaf så man kanske inte ska ha så dåligt samveta iaf. Har gjort ett tränings schema nu så jag kommer ihåg att träna lite varige dag eftersom jag varit lite slarvig nu på senaste tiden och så ska jag måla de i starka färger så de inte går att missa de!
Nu måste jag avsluta och gå och äta puss och kram och må bäst! ♥
 

Tränat

0 Läs mer >>
Godmorgon alla där ute blev väckt kl 6 eller något i morse av mamma på ett otroligt posetift sätt och efter de kunde jag inte riktigt somna om så jag gick upp och la mig i soffan med mamma och väntade in vakna med NRJ och gjorde managryns gröt. Vet tyvärr inte om de blir något stall idag för jag har lite andra planer idag men jag ska kolla så dom har tid med de först eftersom de är min dag så kanske dom har planerat något annat så jag vet inte riktigt än. snart blir de att dra till skolan ochköra en matte lektion får se om de går bättre idag än igår men de hoppas jag eftersom de är en sån underbart fin dag med sol och allt så kanske man inte är lika trött idag och får lite mer energi sen kommer ju sötnosen Laddy imorgon vilket också ger en lite posetiv instälning!  nu måste jag avsluta så må bäst mina underbara läsare. Puuuss ♥ 
 
 

<3

0 Läs mer >>
hej alla underbara igen, ligger just nu i sängen och tittar på oc och hoppas på att kanske få somna snart. hoppas ni alla kommer sova gått i natt och dröma otroligt vackra drömmar så ni vaknar upp glada i morgon bitti! älskar er natti natti! <3

god natt <3

0 Läs mer >>
Har hittat VÄRLDENS sötaste hund valp som jag mer än gärna vill ha! 
Den kost 6000 och är en blandras vet inte vad man brukar ge för en blandras men komentera gärna om de är mycket eller rimligt. 
eftersom jag blev så sjukt förälskad i den där söta saken så började jag räkna ut vad de skulle kost på ett ungefär 
och jag fick fram de här 
köpa en hund för 6000 kr
första året utan kurser och klubbar osv
12048kr = 1004 kr i månaden 
Andra året
10012kr = ca 835 kr i månaden 
sista åren 
8843 kr = ca 737 kr i månaden 
vet inte om de stämmer men jag skulle tro de iaf
jag önskade bara att denna dröm kunde bli mer än en dröm 

Jag vill ha en hund v...

0 Läs mer >>
Hej igen alla mina fina läsare gick ifrån skolan lite tidigare (ungefär en kvart) för jag orkade verkligen inte sitta där och hålla på och somna men när jag gick hem så fick jag träffa en sringer spaniel valp och oj oj oj vad söt den var 4 månader gamal och jätte nyfiken på världen den lilla rakaren gav mig lite värme i hjärtat och blev lite gladare iaf. 
När jag kom hem lagade jag mat åt mig och mamma och nu sitter vi i soffan och tittar på de okända och jag sitter och kollar lite på bloggar samtidigt, mäst häst bloggar med massor av fina bilder. 
Nu måste jag konsentrera mig på de okända för de är ganska spännande nu puss och kram så ses vi nog snart igen :) <3

 
Till er som inte vet hur en springel spaniel valp ser ut :) 
väldigt gulliga små hundar! 

Trötter

0 Läs mer >>
hej alla fina får ute sitter just nu i skolan och måste säga att de känns otroligt onödigt att jag ens gick hit för har inte gjort någonting och fattar inte någonting och min hjärna är helt död och hällst av allt skulle jag vilja lägga mig över bordet och tok sova, men de är ju bara 45 min kvar tills jag slutar så kan nog hålla mig vaken en stund till skulle jag tro. nu ska jag nog försöka plugga lite puss på er skriver när jag kommer hem igen <3

skolan

0 Läs mer >>
Hello alla underbara människor!
Sitter i soffan och spelar lite och tittar på djurakuten med mamma och har precis ätit en super god ostkaka. 
Idag gick jag iaf till skolan och jag känner mig väldigt duktig för de sen skulle jag gå och sola men helt ärligt så kännde jag bara att jag inte hade lust så jag gick hem istället och tänkte att jag kan ju göra de i morgon i stället. 
När jag kom hem började jag städa i mitt rum och dammade av lite så jag förstörde mammas damsugning som jag fick som en över raskning när jag kom hem, sry mammi. Men men de behövdes iaf så nu är mitt rum fint igen. 
När jag var klar med de så fixade jag mat till mig och mamma och sen så fixade vi med alla blommor så dom fick bada lite. Senare drog mamma iväg och jag fick mig en liten stund med datorn men bara en liten stund för när mamma kom hem igen blav de att dra vidare till affären och handla lite gott dels ost kakan som precis blevit upp äten hehe, i affären träffade vi Lisa och hennes grymt söta barn som skulle hem och laga pannkakor. Otroligt fin små barn. 
När vi kom hem lagade jag tortellini och ost-sås som är otroligt gott enligt mig och nu sitter vi här i soffan och kollar på djurakuten. :) 
Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra men de känns som de är något som ska göras men jag vet inte vad men men ni får ju veta vad jag gör i morgon. 
Och på fredag kommer min underbara Laddy och hade tänk dra ut och ta lite modell bilder med johanna men tyvärr så skulle hon till stockholm i hälgen så vi får se hur de blir. 
Puss och kram mina underbara läsare så hörs vi imorgon igen :*
 

Enu en Tisdag snart s...

0 Läs mer >>
Hejsan alla där ute idag igen.
Har nästan precis vaknat och sitter i soffan med världens mysigaste filt och tittar på vakna med nrj med mamma och så har vi ätit managryns gröt, super gott. 
Jag vill bara på minna er om att när jag bloggar från appen kommer inte de upp på facebook så dom som inte visste de kanske bör klicka på till startsidan ibland för att hänga med om vad jag pratar om ibland. 
Snart blir de att fixa till mig och dra vidare till skolan i en timma för att plugga lite matte 
må bäst så hörs vi snart igen puss och kram ♥
Blir förmodligen och gå och sola sen :)
 

Godmorgon!