0 Läs mer >>
Idag började jag dagen med att vakna till vakna med nrj som vanligt och så kokade jag mannagryns gröt till mig och mamma så vi åt fruckost tillsammans de var mysigt. När jag vet klar drog jag till skolan och satte mig och jobbade med engelska i 2 timmar, provet fick bli på måndag istället för jag kännde inte att jag kunde göra de idag. Efter skolan drog jag till K68a och skrev under massa papper för sommar jobbet känns skönt att veta att jag har ett sommar jobb trodde faktist inte jag skulle få något i år, tur att de löste sig!
Sen gick jag hem och satte mig på balkången och solade och där har jag setat fram tills nu för nu ska mamma snart komma hem med max till mig så dunder gott säga min mage! Sen senare i kväll kommer min kisse Jatsy känns nästan overkligt men snart är hon här. Ikväll när dom har kommit så blir de att mysa med god mat massa sånt kommer bli super trevligt!
Puss på er och må bäst ni vet att jag älskar er! ♥
 

Jatsy!

0 Läs mer >>
Hejsan alla mina vackra läsare är ute! Idag blev de att gå upp tidigt för att vara hos tandläkaren kl 8.55, tycker inte om tandläkaren tycker de är riktigt obehagligt att gå dit men vet igentligen inte varför så till en början var de ingen bra morgon alls men sen när jag var klar där blev jag glad för jag inga hål och dom sa att ja hade super fina tänder, så de var skönt att höra! 
Efter tandläkaren drog jag till skolan och pluggade lite engelska, ska ha prov i morgon eller på måndag vilket känns mindra bra för de känns inte som jag fattar någonting och så är jag så rädd för att inte bli godkänd eftersom jag tycker dom orden sänker mitt självförtroende så groft men jag ska försöka och göra mitt bästa och om jag inte lyckas får jag väl gråta en skvätt och göra ett nytt försök och hoppas på att lyckas den gången. 
Kom hem för ungeför en timma sen och har käkat mat med mamma och städat lite men senare blir de att dra iväg till stallet vet inte riktigt när men inte just nu iaf, är så himla trött.. 
Imorgon kommer Jatsy våran lilla katt prinsessa jag är så glad! Tyvärr fick jag inte låna system kameran av Tomas i helgen så jag kan tyvärr inte ta några snygga bilder på henne i morgon men mamma och jag har hittat en system kamera på blocket som jag förmodligen ska få så då behöver jag inte sånna här till fällen igen utan jag kommer kunna bjuda med mig av allt varige dag och ta massor av snygga bilder, detta kommer bli en riktig fota blogg om jag får den ska jag lova er. ;) 
Nu ska jag kolla runt lite på fb och kolla upp någon bra buss tid så pussss på er och må bäst så hörs vi snart igen :
*


Tandläkaren..

0 Läs mer >>
Nu har jag legat och tittat på ett läskigt avsnitt ghost whisperer så tog mig en paous och kollade runt lite på bloggen, kände att jag behövde bryta lite mönster och komma ur den läskiga stämningen hehe. Mamma är hemma hos Madde och jag orkade inte hänga med eftersom jag hade sån huvud värk tror de är någon migrän värk eller något, sjukt hemskt. Men de känns stundvis som att de börjar gå över har haft de sen kl 4 så de är väl på tiden i såfall, men de lixom släpper och kommer tillbaka hela tiden, inte roligt måste jag säga.. Har inte haft nån slags migrän förut men jag skule gissa att de här är migrän eftersom jag har haft så ont så jag måt illa och inga värk tableter har hjälpt. men men nu ska jag förtsätta titta på mitt ghost whisperer. Puss mina älskade läsare! 
 

huvud värk och ghost ...

0 Läs mer >>
sitter i mitt rum och kollar på alla fina bilderna från idag när vi besökte min lilla prinsessa, hon är ju bara så vacker så de finns inget mer än jag älskar dig som man kan säga. världens underbara tjej jag någonsin sett och de sjuka är att de är min brors lilla tjej och jag är hennes faster, bättre brors dotter kunder man inte ha säger jag bara! efter vi varit och gosat med varan tjej och pratat massa med världens bästa Malin så drog jag och mamma till tobbes jobb och snackade änu mer och så av vi mat och efter de gick vi lite på stan och köpte lite pyssel grejer. mysig dag. :-) men nu har jag ont i huvudet och ska nog vila lite puss och kram alla fina!

wilda <3

0 Läs mer >>
Snart kommer mamma hem och då har jag gjort baugeter till oss med ost och kalkon på och sen in i ungnen så osten smälter så där mumsigt och så ska jag koka te och förberade för ghost whisperer ikväll igen. =D
Sen efter de blir de nog och sova och imorgon är jag ledig från skolan och ska istället hem till Malin och Wilda ska bli inderbart, saknar dom så mycket! 
Hoppas ni får er en mysig kläll för de är ni världa Puss på er alla och sov gott i natt! ♥
 

Kvälls mys

0 Läs mer >>
sitter i soffan med min kära mamma och spelar lite wf mot varandra. blev att vakna i morse och ställa mig i en härlig dusch så man vaknade till liv sen valde jag kläder och de blev att ha shorts på mig för första gången i år. de är så jäkla skönt med sommar. sen när jag kom till skolan så var jag där i typ en och en halv timma och fick typ ingenting gjort men men, hade matte och fattade ingenting så satt mest och ritade. men sen på vägen hem så mötte mamma upp mig och vi drog till djur affären och köpte en kattlåda, kattsand, en sån spade man tömmer lådan och en borste. känns så underbart nu när man börjar köpa allt för då vet man att de är verkligen min katt som är här snart, hon kommer på fredag längtar så mycket! efter vi varit där kom vi hem och åt lite mat och prata lite och så hamnade vi i soffan till slut med mobilerna men nu drog mamma precis så nu blev jag själv i soffan. ingen aning om vad jag ska göra idag men de kommer nog något som måste göras snart. puss på er :-)detta fick jag gjort i skolan :)

tisdag!

0 Läs mer >>
ligger i soffan med mamma och spelar lite på mobilen ont varandra. blev ingen skola idag för jag fick ingen sömn i natt men har setat och pysslat hela dagen så de har varit mysigt puss och kram. <3

måndag.

0 Läs mer >>
är så less på att alltid ligga och försöka sova men aldrig lyckas, ger nog upp med allt försökande om att varige natt lyckas somna innan 12.. känns som någon håller mig vaken även fast jag vet att ingen gör de, tror jag blir galen snart.
nu ska jag titta på alla älskar Alic och försöka sova god natt <3

låt mig sova.

0 Läs mer >>
hejsan alla mina underbara läsare idag igen, jag och mamma har haft en super mysig morsdag enligt mig iaf jag gav henne en Teckning jag gjort och sen fick hon ett brev där jag hade skrivit hur mycket jag alskar min mamma och lite om hur mycket jag önskade att jag kunde göra våran jobbiga tid ogjord och att hon måste ta hand om sig själv och må bra och massa sånt de var ett helt a4 papper och de la jag på köks bordet kl 00.00 och tror hon såg de på morgonen när hon vaknade men vet inte om hon såg de redan i natt men i morse kom hon iaf in och la sig bredvid mig och gav mig en kram och sa tack och så pratade vi lite. alla dom där små sakerna med att få en kram och känna att min mamma älskar de jag gör även fast jag inte lagt ner en krona på de betyder massor för mig, jag hade tänk att jag skulle köpa en stor ros till mamma men de blev inte så för när vi gick till stan upptäckte jag att jag hade glömt alla pengar hemma så de var lite tråkigt.. =( Men jag är glad att sånt inte spelar någon roll, för jag känner att min mamma blev jätte glad över de här hon fick av mig nu bara. men runt kl två typ så gick vi ner på stan och skulle köpa rep men de fanns inget rep bara sånt där fejk rep som inte håller för någonting som typ är gjort av garn eller papper, blev skit ledsen eftersom jag hade värsta planen om vad jag kunde göra för pyssel till katten med de men vi får bästella på internett eller kolla med någon som har bil om dom vill åka till någon bygg affär med oss för dom måste ju ha sånt. men vi kom hem med mammas annat, köpte små bjälror i lite olika färger, piprensare, gummiband, lim och lite fjädrar på Penduro som jag ska pyssla lite med. Sen påvägen hem gick vi till sveaplan och köpte mat sen när vi kom hem så blev de och laga mat och de blev klyft potatis, löbiff, vitlöksmör och vinrödsås vilket var super gott! och så kom min älsta bror Tobbe över och gjorde oss sälskap till maten också sen satt vi i soffan och titta på tv och så typ för 20 minuter sedan så drog han för han skulle jobba som vanligt. 
Så nu är de bara jag och mamma hemma och vi myser lite framför tven och snart hade jag tänk koka lite te till ochh och kanske göra någon god macka och kolla om hon kanske vill titta på ghost whisperer. 
Puss och kram på er och hoppas ni haft en underbar dag! ♥

 
Denna fick min mamma av mig ♥

Grattis alla mammor p...

0 Läs mer >>
hej igen!
har setat på balkongen i några timmar och haft de mysigt, hoppas ni har de lika bra som jag och snart kommer Tessi och håller mig sälskap så då får jag de änu mer bra. :) <3

underbart

0 Läs mer >>
Godmorgon alla mian underbara läsare jag hoppas ni har sovit gott. :) 
Lägger just nu i min säng med datorn i knät och driker te men hade tänkt att gå ut och sätta mig på balkången och sola lite snart. Har haft en underbar morgon vaknade först och hoppade in i duschen och pysslade om hela mig så nu är man fin och har ny rakade ben vilket är en underbar känsla sen klippte jag mitt hår vilket också är underbart att få bli av med dom där slitna topparna som gör att håret blir tovigt hela tiden och så fixade jag så man fick tilbaka en liten lugg igen eftersom den hade vuxit sig så lång. Förut klippte jag mig nästan alltid själv var hos frisören kanske en gång om året och jag trodde jag hade glömt hur man gjorde men de hade jag inte de blev riktigt bra faktis så nu säger jag till mig själv att jag nog inte behöver gå till frisören på länge så jag kan få långt hår nu igen, känns bra. sen åt jag frukost och hade tänkt göra de i solen på balkången i short men mamma sov i vardags rumet så vågade inte riktigt gå ut dit och väcka henne mennnu är hon vaken så nu ska jag nog gå ut. :) 
Må bäst alla mina änglar kommer mer inlägg från mobilen sen.
Pusssss alla mina änglar glöm inte bort att ni är bäst! =D ♥
 

Sovit gott?

0 Läs mer >>
god natt alla underbara och tack för änu en underbar dag, trots min huvud värk och mitt illa må-ende så tycker jag om denna dag. jag och mamma har pysslat massa och myst sen har pirre och Kristin kommit och gjort oss lite sälskap så kvällen och nu ska jag avsluta dagen på ett bra sätt och titta på happy feat eller hur de stavas. puss och kram mina bästa. <3



en fin dag trots allt...

1 Läs mer >>
Hej alla mina underbara läsare! har precis vaknat och ätit frukost och så där och nu blev jag sugen på att pyssla så fick för mig att jag vill pyssla mina egna katt leksaker eller katt halsband eller något annat fint till katten, så satte mig och titta på Penduros hem sida men vet inte, hittar typ inte något.. =( någon som vet någon mer bra pyssel sida? isåfall kan ni väl slänga in en komentar :) <3
puss
 

Pyssel?

0 Läs mer >>
ligger i sängen och tittar på björn bröder 2 efter världens mysigaste stund till ghost whisperer med min älskade mamma och räkmackor med te. hoppas ni ska sova gott nu men för de kommer nog jag göra och är ledig imorgon så blir att sova ut ordentligt nu och imorgon ska jag köra på ordentligt med ett tränings pass har jag bestämt mig för och så måste jag plugga lite engelska :) puss och kram <3



god natt

0 Läs mer >>
Hejsan hejsan alla mina underbara läsare sitter i soffan och är lite små rädd för att de ska börja blixtra och oska eftersom jag tyvärr är rädd för den där dumma bixten för jag nu är hela humelen kål svart och de regnar så väntar bara på en dundrande smäll.. =( 
Idag har jag inte gjort mycket, började med att försova mig så hann inte till skolan sen kom Pirre över och åt mat med oss och spelade lite kinekt vilket var väldigt roligt, hehe. Ble och äta kyckling med curry sås och ris, så sjukt gott! Sen åkte vi till docktorn och dumma som jag och mamma var så satte vi oss i fel väntrum och fick vänta i 20 minuter över våran tid så när vi kom rätt så sa dom att a ni vi ska kolla om hon har tid nu, jäkla tur att hon hade de.
Sen drog jag och mamma till affären och postade brev och skulle handla men när vi kom fram upptäckte vi att vi inte hade något att handla så vi gick tll djur affären i stället och tittade på massa katt grejer har ju ingenting kvar så måste ju köpa allt nytt. men men sen träffade vi madde och melissa och åt glass och jag tog mig en munk och så lekte jag lite med mellisa. 
nu får ni ha de bra och må bäst så ska jag fixa lite med annat te.x träna lite och be mamma ringa Tessan så Jatsy kan komma någon gång.
Puss och kram alla!
 

Torsdag!

0 Läs mer >>
hejsan alla underbara läsare. några dagar nu har de varit fel på min mobil tror jag så jag har inte kunnat blogga på några dagar nu, sry för de men nu ska jag sova så får skriva om allt som jag missat imorgon puss och kram nu tittar jag på ghost whisperer i min säng och kommer snart somna så puss på er mina änglar. :) <3



mobil fel typ