0 Läs mer >>
Hejdå alla mina älskade människor som finns här för nu drar jag på ridläger lååååångt här ifrån och kommer inte hem fören om 10 dagar. Jag har lite separations ångest för att lämna min underbara mammi och min underbara kisse katt men jag ska ringa mamma varige kväll så jag vet att allt är bra och säga godnatt och sådär så de blir nog super bra ska vi se. är lite små närvös för vad de ska vara för folk där och om dom ens har någon häst som kan klicka på ett bra sätt med just mig men jag hoppas VERKLIGEN att de kommer bli 10 perfekta, as mega roliga dagar! 
Kommer ju inte kunna blogga så mycket som ni alla vet men om jag lyckas få tiden till att sända iväg ett blogg in lägg från mobilen så kommer jag göra de så ni kan få lite bilder på vilken gullig häst jag kommer få och om de finns andra djur där, såg på hem sidan så var de bilder på lite katt ungar. ;) Men om jag inte lyckas med de så har jag ju självklart systemkameran med mig så ni kan få alla bilderna så fört jag kommer hem med direkt uppdatering är ju alltid roligast. 
men men nu vet jag inte om jag har mycket mer och säga jag kommer sakna er massor och hoppas ni kommer få de bra dom här veckorna vi inte kommer kunna ha kontakt men ni får gärna skriva in lite komentarer iaf och säga hur ni har de och vad ni hittar på, ni vet att jag alltid är nyfiken av de! 
 
 
Dom 2 jag kommer sakna mäst av allt hoppas ni tar hand om varandra! Älskar er <3
 

Hej då E-tuna!

0 Läs mer >>
Kom hem för ungehär en timma sen och nu sitter jag i soffan med mamma och tittar på bröllopsfotografen som går på 4an just nu och så har jag en otroligt lekfull liten underbart gullig Jatzy bredvid mig, har saknat henne så mycket så de är skönt att vara hemma igen men de var självklart kul där också trotts att jag blev lite besviken för att jag inte fick träffa min kusin när jag hade sett fram emot de så mycket. 
Imorgon hoppas jag att jag får träffa min lilla underbar Wilda annars kommer jag bli ledsen! nu ska jag snart sova men men först ska jag titta vidare på min film för nu är reklamen slut, puss och kram på er!
 
 

Hemma igen <3

0 Läs mer >>
sitter i köket med Robbin, tessan och min älskade mamma och har Precis ätit lasange, väldigt gott bara de att jag inte har någon direkt mat lust idag. bussen hem ifrån Nyköping går kl 20.15 ska bli skönt att komma hem och få krama min kisse katt. blir ingen träffa med kusinen tyvärr tråkigt när man planerar saker som man ses framemot och de skiter sig men Aja de är så de blir ibland. hela dagen idag har jag setat och läst fallen ängel och gosat med katterna och hunden.



ätit mat nu också då ...

0 Läs mer >>
god morgon alla underbara nu ligger jag i sängen och myser med fina han katten qorpus de är nog världens keligaste katt. men snart börjar jag bli hungrig och alla sover så ja jag tycker folk kan börja vakna nu. har börjat läsa en bok jag hittade här som heter fallen ängel och Shit den är as bra så jag ska läsa den nu och gå ner i vardags rumet och umgås med alla tjej katter nu puss vi hörs snart igen :-*



god morgon

0 Läs mer >>
Hejsan alla mina underbara läsare änu en gång. Sitter just ni i tessans soffa med datorn i knät och kollar runt lite gran och så har jag vackra katten viola bredvid mig. Kanske inte kommer få träffa min kisin idag men vi får se men de känns som att vi inte kommer ses iaf blev väldigt ledsen när jag fick den känslan men jag hoppas otroligt starkt att den känslan är fel för jag vill så otroligt gärna träffa han och hans barn som jag aldrig fått träffa och hälst vill jag träffa hans hund han har med sig också men de alra viktigaste enligt mig är att jag får träffa han för han är min kusin och jag saknar han såklart! Nu ska jag gå och vara lite social och hoppas på de bästa puss på er alla och jag hoppas ni har en bra midsommar! =) ♥
 
 En bild på Viola som jag hittade ;)

ja ni.

0 Läs mer >>
har Precis kommit hem igen efter varan lilla utflykt men de blev inget bad för de var väldigt kallt, den ända som badade var trixi deras lilla hund. men vi åt iaf mat men tyvärr träffade vi inte Jimmy häller för han ville inte komma ut eftersom de var så kallt men förmodligen ska vi träffa han hos hans mamma ikväll. :-) puss och hej så ses vi snart igen.

tyvärr

0 Läs mer >>
glad midsommar på er alla! sitter just nu ute på altan och väntar på att vi ska dra iväg till jogersö och äta lite potatis skinka/sill potatis, gräddfil och gräslök. ska bli gått och så om solen tittar från kanske de blir lite badande men de tror jag ej men de allra bästa är att min kusin Jimmy som bor i Skåne ska komma dit längtar som attan tills jag får träffa han har inte sett han sen jag var 6 är och de ända jag minns var att jag var liv rädd för han tills han lagade spagetti och köttfärs sås till mig för de var så gott så då slutade jag vara rädd för han haha.

midsommar

0 Läs mer >>
nu orkar jag inte vara vaken mer så nu väljer jag att avsluta denna kväll! puss och kram på er Hoppas ni har haft en underbar kväll och dag och att den blir enu bättre imorgon! :-*

god natt

0 Läs mer >>
hejsan hejsan ligger just nu i soffan efter att ha ätit en super duper god pizza men alla här i Oxelösund. så just nu ligger jag och halv sover lite efter denna slitsamma dag. började med att gå upp kl 6, äta frukost, titta på vakna med nrj, borsta tänderna, fixa mig, packa in för denna resa till Oxelösund och sen sprang jag iväg till jobbet och du kom ju lilla jag på att de är ju snart min sista dag så då fick jag en otrolig separations ångest för att lämna alla underbara där, jag vill verkligen inte sluta jobba jag trivs så otroligt bra och alla är så underbara! så jag var lite ledsen på jobbet sen kom jag hem och kom på att jag skulle ju få lämna Jatzy ensam hemma idag också så då blev jag super ledsen och tappade mat lusten, men jag åt iaf lite grann. sen hoppa jag in i duschen och sen sprang jag vidare till bussen kl 4. så de har varit en lite stressig dag idag men de börjar lugna ner sig nu men kan inte sluta sakna min lilla Jatzy.. hoppas de här dagarna går fort så jag får pussa på henne snart igen! puss och kram på er så hörs vi snart igen. :)



trötter :)

0 Läs mer >>
sitter på bussen mot Oxelösund och lyssnar på musik och tänker på allt och lite till. saknar redan min kisse :( men jag hoppas de blir kul här ska fira midsommar här så hoppas de blir kul. :) puss och kram på er <3

Oxelösund

0 Läs mer >>
Hejsan alla mina fina läsare, jag är fortfarende super duper förkyld och borjar bli väldigt trött på de. Så nu har jag bästemt mig för att skita i denna förskylning och åka till stallet i alla fall. så nu förbereder vi oss med halstabletter och näsdukar i bakfickan och så drar vi till bussen snart.. men nu kom jag på att buss korten gäller ju inte på sommar lovet.... åhå... de gillar jag inte, absolut inte.. har aldrig betalat med kort på bussen och vet inte ens vad busshållplatsen jag hoppar av vid heter hehe men men de blir nog bra antar jag men de värsta är att jag hatar när folk går på bussen och ska betala med kort för de tar så jäkla lång tid och nu ska jag bli en av dom där som kommer ta sån tid på mig, det är så inte okej säger jag bara!
Blev inget jobb idag häller eftersom man inte kan komma till ett dagis helt tok förkyld, igentligen fattar jag inte varför de är så skämmigt att komma tok forkyld till ett dagis när de inte är de att komma så till skolan men aja så blev de nu iaf men i morgon ska jag nog gå hur snorig jag än är för nu orkar jag inte sitta hemma längre för de är så tråkigt!! Nu ska jag röra på mig puss och kram älskar er!
 
 
 
 

Nu har jag fått nog!

0 Läs mer >>
Usch på att vara sjuk.. Har dåligt samvete för at jag inte går till jobbet och leker med barnen men vet att om jag kom dit skulle dom be mig gå hem igen så de känndes rätt att stanna hemma men otroligt tråkigt, jag triv så bra på mitt sommar jobb så de känns nästan som när man åker på läger över sommaren man vill lixom inte att de ska ta slut. Nästa år tror jag att jag ska kolla upp om dom söker sommar jobbare på kollon och sånt skulle nog vara as kul och vara ungdoms ledare på te.x sågarsveden.
Hela morgonen har jag legar i sängen och varit snorig och knaprat halstableter till Narnia, ganska mysigt men jag har legat still ända sen i lördags och jag känner hur jag börjar bli rast lös men när jag gör något så blir jag skit trött direkt för mitt huvud känns lika tungt som en sten klump jag vill bara att den här satans förkylningen ska gå över vill inte vara sjuk.. jag vill ha ork till att göra saker och gå till mitt underbara sommar jobb och ta mig till stallet när de behövs och träna som vanligt men nu orkar jag inte ens sätta mig på balkongen och borsta igenom min katt ordentligt för när jag kommer halvägs vill kroppen bara lägga sig ner och vila.. riktigt trist måste jag säga. 
Hade lite tråkigt så tog kameran och fottade Jatzy lite men orkade inte så mycket men kan ju visa någon bil. :9 Puss hoppas ni mår bäst! <3
 
 
 
Puss och kram hörs så snart igen <3

förkyld..

0 Läs mer >>
fy för att vara täppt i näsan när man försöker sova. går verkligen inte att somna när man knappt kan andas.. så inte okej... :o




och så saknar jag min underbara brors dotter wilda som jag inte fick träffa den här helgen häller, mycket tråkig kommer inte få se henne på en månad om jag inte får träffa henne den här veckan som kommer, inte alls kul. hoppas ni får sova gott natt kram på er nu ska jag titta på walander

försöker sova

0 Läs mer >>
Hello alla där ute sitter i soffan och kollar runt på massa skit på datorn och de har jag gjort i en evighet nu men nu ska jag lägga mig och gosa med Jatzy och tittat på någon film. Finns ju ingenting och göra när man gör allt man kan för att bli frisk så fort som möjligt. Kan man inte typ skynda på sjuk bakterien så den kommer ur kroppen fortare typ basta eller något, jag tycker de borde funka men jag tror inte de gör de tyvärr.. :( 
Mamma håller på och lagar mat de ska bli ris och kyckling och någon grädd sås de ska nog bli gott men eftersom jag inte känner någon smak på de jag äter så kommer jag aldrig få veta om de var gott eller inte men de låter gott. :) nu ska jag mysa med min bäbis sov gott alla ni som också är sjuka jag lider med er. Puss! <3
 
 

fortfarande sjuk. =(

0 Läs mer >>
Jatzy i sitt nya fina klösträd <3
 

mysigt

0 Läs mer >>
Bert är bäst när man är sjuk! :D

Bert