1 Läs mer >>
Hejsan Alla underbara! Idag började jag dagen tidigt med att äta frukost och sen cyklade jag ner till järnbergsa och fixade inför Tildas dop som är imorgon, där var jag hela dagen och hade de mysigt men också väldigt jobbigt. Vi avslutade dagen med att äta på McDonalds och där råkade vi träffa Johan Falk, jäkligt coolt asså! Sen blev de att dra hem och då var jag helt slut men då skulle jag bara vänta in Anna så hon kunde komma med katternas avmaskning grejer och de tyckte ingen av katterna om jatzy sprang runt och gapade och Buzz stängde iaf munnen men han truck ut allt och fick de på sig och då var han tvungen och tvätta bort de och de var inget gott så då satt han och morrade.. Stackarn.. Men men nu ligger jag i sängen och tittar på dom tre musketörerna och ska sova. God natt! :*
 
 
 

härlig dag!

1 Läs mer >>
Idag har jag mått otroligt illa men de var meningen att jag oc. Nsmla skulle gå på stan och köpa kläder till dopet på söndag men vi skippade de eftersom vi båda mådde väldigt dåligt men då fixade vi med mamma grejer på balkongen i stället och hämtade upp vinter skona från källaren. De märks att vintern är omväg nu.. Mer än detta har jag inte gjort idag och kommer faktiskt inte göra häller, de är så de är när man är sjuk men nu tycker jag att de är dags för mig att få bli frisk snart.. Puss och kram på er! 
 
 
ibland så önskade jag att man aldrig behövde bli stor. Att man kunde få vara liten och låta största problemet vara att slå i knäet hela livet.. Allt skulle vara så mycket lättare då. 

ännu en dag som snart...

0 Läs mer >>
Hejsan idag igen alla underbara! Nu ska jag sova så just nu ligger jag i mörkret med en fruktansvärd huvud värk och myser med jatzy som verkat tycka att jag behövs ta hand om. Jag vet att kl bara är 19.00 men är man sjuk så får man sova tidigt. Idag hat jag varit hos sjuk gymnastern och pratat lite eftersom jag hat problem med ryggen och behöver träna upp den på ett speciel sätt. Imorgon blir de att åka till jysk med min underbara Bror linus och lämna tillbaka min bäddsoffa eftersom den gick sönder efter en vecka.. Sen någon dag nästa vecka tror jag de blir, då ska jag maman och Sussi Åka till Ikea och köpa en annan bäddsoffa sim Vi hoppas de är lite bättre kvalité på men fram till dess blir de nog att sova i soffan eller på madrass på golvet. Nu får bi må så bra så ska jag slå på filmen Ted och mysa vidare ned underbara jatzy. Puuuuss
 
 

godnatt!

0 Läs mer >>
Hejsan Alla underbara där ute. Idag har jag legat på soffan hela dagen och gjort ingenting men trotts att jag inte gjort något har de varit väldigt jobbigt på grogrund av en smärtsam och svidande hals och en näsa som inte går och andas med och en huvud värk som gör så man inte kan sova bort att jobbigt och på de kryddar vi allt lite extra med ett illamående och hosta och nysningar. Hehe med andra ord så mår jag inte så super bra och självklart när man inte kan eller orkar umgås med någon så hör alla av sig. :( men men sånt är livet de går ju över snart så. :)
Vill ge min vackra vän tessi ett stort Grattis på sin 18 dag som är idag, Vi får gå ut och äta eller något annat du skulle vilja så fort jag blir friska, hoppas du fått en toppen Dag för de är du värld!
Kram på er alla så hörs vi mer i morgon :) 
 
 

förkyld som satan..

0 Läs mer >>
nu ligger mina bäbisar och myser. För ungefär en timme sedan hatade dom varandra ;) 
 
 

katt och hund

0 Läs mer >>
vaknade idag och hade as ont i halsen och var snorig och allt sån där som är så fruktansvärt jobbigt, jag började direkt tänka på att jag inte kan dansa med hals ont och jag var sjuk förra veckan också så nu börjar man känna att man kommer ligga väldigt mycket efter vilket jag verkligen inte vill. Sen Morse när jag vaknade så hade laddy också spytt ner hela lägenheter eftersom han käkade kattbajs igår, hundar är verkligen inte fräscha.. Men men så de blev att ställa sig och skura direkt på morgonen så de har varit en ganska jobbig morgon. Nu ska jag sova lite. Puss och kram! 
Ps Grattis till min lilla bror Gustav!
 
 

sjuk igen.....

0 Läs mer >>
ligger i min säng och myser med laddy, han kom ungefär kl 11 och vi har varit ute i skogen med mamma och plockat kantareller och så har Linus och Josefine kommit och hälsat på laddy. Senare blir de att gå över till Sussi och käka kräftor tror jag de var. Må bäst så ses vi snart igen! 
 
 

myser med laddy!

0 Läs mer >>
Hejsan Hejsan! Idag började jag dagen med att vakna upp super trött och släpa iväg mig till skolan, hade engelska och de gick väldigt bra. Sen kom jag hem, satt lite vid datorn och myste med katterna sen när mamma kom hem så åt vi lite mat och sen tog vi bussen till media market för jag skulle kolla om dom hade någon sån där mobil väska till min mobil men tyvärr så hade dom bara en och den var absolut inget för mig. Har en Xperia z och de finna verkligen dåligt med fina och roliga tillbehör till den mobilen, väldigt tråkigt men jag hoppas jag kan hitta något fint på internettrafik istället. När vi tittat klart så kom mMats och Lilla Simon och hämtade oss så åkte vi hem till dom och åt lite mat, de blev bara potatis och fiskpinnar med remouladsås så inget speciellt men de var gott. Nu sitter jag i soffan och myser till idol 2013. Puss och kram och han en fortsatt mysig fredag kväll! Imorgon kommer ladda, ska bli så mysigt! :)
 
 

idol 2013 mys

0 Läs mer >>
 
Godmorgon godmorgon! Sitter i soffan med Buzz och tittar på nrj. Senare blir de nog skolan och sen vet jag inte, har tränings värk i hela kroppen och vill Hällst bara mysa här hela dagen men så funkar de ju inte. :) puss! 

godmorgon!

0 Läs mer >>
 
Sitter just nu i sofforna och väntar på att dansen ska börja. Ska bli lika kul som alltid! Hoppas ni mår bäst!

dans dags

0 Läs mer >>
God morgon Alla glada. Nu ska jag gå och äta lite frukost, de ända problemet är att jag inte är sugen på något. Hehe puss ses snart igen! Bjuder på en liten godmorgon bild eftersom jag är så snäll. 
 
 

God morgon!

0 Läs mer >>
blir ingen dans för mig idag eftersom jag trott jag ska kräkas dom senaste 4 timmarna och eftersom dansen är så krävande så man blir yr av att man tränar så hårt när jag är frisk så tror jag nog att jag kommer ramla ihop om jag kör när jag inte är fullt frisk. Väldigt tråkigt eftersom jag älskar dansen men de kanske är bäst att lyssna på kroppen om den säger nej. Så nu utnyttjar jag istället den underbara tiden när min mamma äntligen är hemma med mig och har tid och ligga still i soffan och prata lite. Puss!
 
 

ingen dans..

0 Läs mer >>
idag började jag dagen med att först äta frukost och sitta väldigtd datorn sen kom min fikabordet Linus över och prata lite innan han drog vidare till gymmet och var duktig. Sen kom mamma hem och då mötte hon Linus utanför så då kom han upp på en kaffe igen. Sen nu är han ute och går också. Senare tror jag att jag och mamma ska iväg och kolla på en lägenhet och sen blir de dans. Hoppas på en bra dag! Puss! 
 
 

dans idag då.

0 Läs mer >>
hela dagen idag har jag bara legat i min underbara nya soffa och tittat på film på datorn. Otroligt skönt att bara slappa ibland. Ikväll blir de plank stek med mamma och Mats hemma hos Mats sen har jag inget mer planera  och jag trivs väldigt bra här så ska nog boka upp min dag i denna ställning med film tittande resten av dagen ;) puss och kram! 
 
 

film Dag!

0 Läs mer >>
 

godnatt!

0 Läs mer >>
Hejsan Alla mina fina läsare! Under några dagar nu har jag inte riktigt kunnat blogga, får be om ursäkt för de... Förlåt.. Dagen idag har iaf varit bra men jag börjar bli sjuk vilket är lite synd men men. Började dagen med att gå upp ur sängen och äta frukost med nrj och 2 mysiga katter och sen fixade jag mig och lite så och så var de dags att gå till skolan, hade absolut ingen ork för plugg eller koncentration alls idag så när jag kom till skolan satte jag mig vid datorn och gjorde massa annat vilket jag vet är negativt men de gjorde iaf så jag tillslut fick ork så jag tag matteboken och koncentrerade mig en liten stund till slut. Sen kom jag hem och då satt mamma vid bordet och kollade på lägenheter och hus och massa sånt så vi pratade liten sen lagade vi mat, de blev lax och potatis. Sen la jag mig i soffan och sov typ, sen tog jag datorn och satt med den hela dagen för jag hade ingen annan ork men senare drog mamma till Lilla Simon och var barnvakt medans hennes kille drog och spelade innebandy tror jag de var och då ringde min underbara vän Maja mig så hon och deysi kom och gjorde mig sällskap en timma typ sen ringde jag mamma och pratade en lååång stund och sen tittade jag på brottskod och nu ska jag sova. Imorgon blir de först skolan sen hem och äta sen "riva" min säng och åka till tippen med den sen vidare till jysk och köpa en bädd soffa :D kommer bli så fint. 
Puss och kram och sov gått! 
 
 

godnatt!