0 Läs mer >>
idag har jag haft en bra dag. Började med att duscha buzz sen fixade jag mig och gick vidare till gamla stan med mamma och köpte present till wilda som ska firas i morgon. Efter de gick vi till tingsgården och käkade mat och njöt i solen och sen gick vi till en lägenhet vid djurgården som vi skulle titta på och de var sjuuuuukt fin men tyvärr tog dom inte emot djur så dit kommer vi inte flytta så vi hoppas nu att den lägenheten vi tittade på i nyfors blir våran eller att vi hittar något annat riktigt fint. Just nu sitter jag i soffan och tittar på gladiatorerna och bara filosoferar mig bort i mina onda tankar dom jag gärna vill ska bli goda. De är en sån negativ energi i lägenheten jag bor i nu så att såfort jag kommer hit och ska sätta mig och slappna av blir man irriterad på något, de behöver inte vara vara något fel de kan bara vara en negativ tanke. Jag är så less på all negativ energi men i morgon kväll ska jag rensa ut den och hoppas på att lyckas. Ibland önskade jag att jag inte hade så lätt för att bli påverkad av energier och sånt där för ibland är de otroligt jobbigt. Har målat om alla svarta möbler i mitt rum till vita och de kändes lite bättre. Nu ska jag spela på mobilen och försöka bli lugn igen kanske läsa min bok om jag kan få ro till de. Må bäst!
 
 

bra dag i solen. :)

0 Läs mer >>
sitter i skolan och ska snart gå hem men först ska jag gå till mc Donalds och köpa mig en milkshake  för de har jag varit sugen på hela dagen, de känns som mon onda hals kan få vara värd lite kallt och gått. Sen när jag kommer hem blir de att åka och hämta 3 liter kattsand som jag beställt från mitt zooplus så nu hoppas vi att den sanden är bra är. Idag har jag sett och jobbar med engelska och de har gott riktigt bra sen kl 12 gick jag och åt på Eskil med Maja och hennes kompis, de blev fisk och potatis och kall sås de var faktisk riktigt gott för att vara skolmat då jag absolut inte brukar gilla dagens skolmat. 
Men men de blev inget Anna igår så umgicks hela dagen med janina så de blev inga kisse katt bäbis bilder tyvärr. lånade en bok av jannina som jag börjat läsa nu, om jag kunde drömma heter den. Må bäst så hörs vi en annan dag. 
 
 

sjukt

0 Läs mer >>
ingen skola idag för jag är sjuk och har ont i huvudet och halsen men finns ju dom som inte.är rädda för basiller så snart ska jag ta mig hem till bästa janina sen kl 4 blir de att träffa mamma, Simon och lisa och hennes barn så ska vi gå till Anna och titta på Buzz små bäbisar. Igår var jag och hos brorsan och tittade på dom små där vilket var Uppe mysigt. Alla dom där uppe har precis öppnat ögonen och dom är så fina. Kommer lite bilder senare nu ska jag duscha eftersom jag precis kört ett pass på kinektet som jag bästemt mig för att jag ska göra varige dag nu,iaf dom dagarna jag inte tränat. Puss och kram så ses vi lite senare. :)
 
 

blir en härlig dag

0 Läs mer >>
Sitter i skolan och tror mina ögon kommer fällas i hop och kolaps för gått snart. är så trött så de finns inte på världs kartan asså. är trött i huvudet är trött i kroppen är trött i själen och allt som går att vara trött i.. det är verkligen inte roligt då man inte får något gjort i skolan när man är så här trött och de du får gjort fastnar ändå inte så de känns ju typ onödigt. Aja senare idag tar jag med mig Ebba och drar till Max och käkar de ska bli SJUUUUUKT gott, har inte ätit där sen i november när vi gjorde HCM test på Buzz. Sen ikväll blir de och sova tidigt och kanske att jag tar mig en sväng upp till jossan och myser med kattungarna annars gör jag de i morgon. 
Nu ska jag gå hem och glo lite tv och vänta till Ebba slutar så vi kan dra och käka men må bäst alla mina underbara läsare så hörs vi en annan dag snart igen. :)

 

Trött som f.......

0 Läs mer >>
ibland behöver man verkligen en nattpromenad
 för att bli trött igen och de behövde jag idag så jag tog buzz och gick en promenad och rensade hjärnan i hop om att bli trött och kunna somna om efter att ha fått världens adrenalin kick av bråk och tjafs med brorsan. Buzz blev trött och somnade direkt men jag blev hungrig men jag tänker inte gå och äta för då kommer jag väl aldrig somna. Aja hoppas ni sover gott natti natti 
 
 

nattpromenad