0 Läs mer >>
Den 24/7 kom jag hem från jobbet och fick höra att mina grannar hade öppnat motorhuven på sin bil innan dom skule åka till lexland och vips hopade lilla melina fram där, tjejen som öppnade motorhuven blev rädd och skrek "aaah en katt" och melina blev rädd och vips så var hon borta och sen dess verkar ingen ha sett till henne. de gör så ont i hela mig. jag hoppas någon ängel har tagit henne och tagit hand om henne och snart kommer se min efterlysning och lämna tillbaka henne. 
jag vill absolut inte ge upp men de känns som vi har gjort allt vi kan. Vi har fångs bur uttälld med mat och vatten. vi har ropat natt som dag, vi har sovit ute, kollat alla buskar och träd och folks tomtar, kollat in i de källarfönster som är öppnade med ficklampa och roppat kollat vindar som varit öppna, bett alla kolla sina källare, garage, bodar utehus, cyckelrum osv har lappat i hela området och anonserat på hela facebok och på alla kattsidor jag kan hitta, har tom frågat medium om dom kan hjälpa mig men ngen värkar kunna hitta henne mer än att mediumena inte värkar se att hon är död. vad mer kan jag igentligen göra? jag har inte städat mitt hem sen hon försvan har knappt lagat mat den senaste tiden för jag är så jävla förstörd för hon är borta. jag hoppas någon snart ringer mig och säger att dom sett henne någonstans. jag orkar snart inte mer. 

Inatt sov jag i ett dygn. jag tror jag är ganska utmattadoch är rädd för att kolapsa i deprition pågrund av de här men men. nu jag äta korv med bröd och titta på twilight new moon och somna igen. hör av er till mig om ni ser henne snälla!

ni kommer för evigt att vara min ängel om ni kommer hem med henne jag kommer göra allt jag kan för at tacka er de ska ni veta. <3

 
 
 

fy fan vad jag önskar...

0 Läs mer >>
Idag har melina varit borta i 3 dygn och jag känner att hela mitt hjärta går sönder mer och mer för varje dag som går. vill bra att någonsin råka se henne och ring mig och säga att hej vi har sett en glimt av din katt i det här området. jag bara gråter och gråter och vet knappt hur jag ska få henne att komma hem igen. jag tror hon är instängd någonstans eller har fastnat någonstans då de känns som hon borde ha kommit hem annars. Älskade melina kom hem igen <3







kom hem igen melina <...