0 Läs mer >>
Hejsan aalla mina underbara läsare, nu var de ett tag sedan jag skrev till er men de har varit ganska mycket på senaste tiden.så jag har inte känner att jag haft ro för att kunna skriva om allt men de har jag kanske inte idag häller men nu känner jag att jag behöver skriva av mig om allt, hehe. I fredags fixade jag matten så nu har jag bara engelskan kvar sen är jag färdig och kan börja göra något av livet, känns otroligt skönt! Den här veckan har jag även Kommit på att jatzy måste till tandläkaren så jag hoppas på en tid nästa vecka. Någonting jag inte vetat om är att man ska borsta tänderna på katter så hon har en hel del tandSten som måste bort så hon inte börjar tappa tänderna. I fredags hittade jag även en annons på blocket om hästar så nu ska jag börja rida igen hoppas jag. Lät som att de skulle passa mig till 1000% så jag hoppas de funkar bra den här gången! Idag blir de dans kl 18.30 och i morgon är de lov från skolan, de behöver vi alla nog. Fram tills dansen blir de att slappa och mysa med mina uunderbara katter! <3 puuuuuss
 
 

ett tag sedan nu.

0 Läs mer >>
Tjenare tjenare! Idag började jag dagen med att vakna såklart precis som alla andra, satte mig och åt frukost tsm med min store bror Tobias som hade sovit kvar ute i soffan, trevligt med lite sälkap ibland. Sen drog jag till skolan och halvvägs kom jag på att jag glömt allt jag behövde hemma så då var jag tvungen att vända och gå hem igen så när jag kom hem var jag så sur att jag inte orkade gå tillbaka så då messade jag skolan och sa att jag skulle jobba hemma. Jag jobbade med engelska vilket gick väldig bra faktist, lyssnade på 3 grejer och antecknade de och imorgon när jag ska berätta om de hoppas vi att de går lika bra ;) Efter en stund kom mamma hem och började diska och plocka i köket så då kunde jag inte konsentrera mig längre så då tyckte jag att jag var klar, efter att mamma var klar med diskandet drog hon fram spisen och började städa där och sen var hon i full gång, jag drog till bup och gjorde de jag skulle och när jag kom hem igen släpade mamma ner mig i källaren för hon skulle ha upp ett vitrinskåp som stod LÄNGST IN i källaren, och frömför var de en 3 sits soffan, 3 fötäljer, 9 stolar ett bord, ett ståp, en byro och massor av kartånger så de var ett jävla jobb.. men resultatet blev fint. :D 
Snart ska jag gå och sätta på lite te och tafram lite mackor som mamma, jag och simon bakade igår och sen kommer mamma hem med lite goda pålägg och så blir de mys till ensam mamma söker. 
Imorgon blir de att gå först till skolan sen kl 12 drar jag ner till brorsan på hans jobb och blir bjuden på lunch och sen kl 13.30 blir de att bra till sjukgymnasten och träna upp min dumma rygg som fortfarande gör super ont. 
Laddade upp bilderna på Nico idag som jag och Tessi tog för ganska länge sedan, Blev nöjd med 3 stycken som jag tänkte bjuda med mig av. Puss och kram!

 

Dagens dag! och några...

0 Läs mer >>
Nu är de verkligen vinter! Snö utanför fönstret när man vaknar. Ganska mysigt men nu måste jag köpa en vinter jacka. ;) 
 
 

vinter

1 Läs mer >>
idag har varit en bra dag. Började med att försova mig så kom aldrig iväg till skolan vilket inte kändes så bra då men aja, jag städade lite hemma då och Fixade lite annat istället. Sen typ runt kl ett eller två hörde Maja av sig och frågade om jag ville slinga hennes hår, så jag drog till henne och hade de trevligt och snackade om allt mellan himmel och jord. sen nu har jag kommit hem och Landat efter att ha varit på dansen och tränat. De gick lite Bättre idag men de är ändå inte lika roligt längre när jag pressar mig så hårt. Sträckte en sena e knävecket också så kan knappt gå men förutom de så gick de bra. Nu ska jag gå på toa och sen sova. Puss och kram och må bäst! <3 
 
 

onsdag

0 Läs mer >>
ligger i soffan och tittar på tv och myser med jatzy. Vi båda två är super trötta och gå till skolan de är lååångt ifrån min ork men eftersom jag ska äta på stan med mamma idag och sen till sjukgymnasten så går jag väl sätta lite fart nu då. Men du är så varmt och skönt under täcket :-(
 
 

trötta tjejer <3

1 Läs mer >>
Precis som många andra så har jag också en dröm bild om hur jag vill att mitt liv ska bli och ska se ut, men inte förän nu dom senaste åren har jag bästemt mig för att jag en dag ska komma dit och bästemt mig för att jag faktist ska försöka göra drömmen till verklighet. Jag har ingen aning om hur jag ska ta mig dit eller hur jag ska fixa de mig jag ska ge mig fan på att jag ska ta reda på de jag vet bara inte riktigt hur just nu. Mit dröm liv är alltså att jag ska bo på en gård men massor av hästar, en hund och kanske några stall katter. På gården ska jag ha ett företag som ska vara lite som ett dagis/lekis där de barnen får vara mycket i natur och umgås med många djur och lite sånt, på eftermiddagarna ska jag ha en liten ridskole verksamhet men lite äldre ungdomar och på sommaren ska jag ha ridläger i alla olika former. Detta är alltså de jag vill sträva efter och de jag vill uppnå innan mitt liv är slut. 

 Bild tagen från google

mitt dröm liv

0 Läs mer >>
ligger i sängen och tittar på idol tom med katterna, en kopp te och 2 kanel bullar! Super mysigt!  
Tidigare idag har jag bara legat och slappat sen gick jag öve. Tikl Alex och Johanna och käkade kebab med dom vilket var riktigt mysigt. Jag måste säga att Miriam och Gabriel i idol var helt klart bäst idag och Elin men hon är alltid lika bra enligt mig! och alla som röstar på Kevin kan inte ni blunda så ni kan sluta rösta på hans utseende? Visst han är skit snygg men han är med i idol och inte topp model och de är meningen att man ska rösta fram en bra artist inte en snygg kille? 
Igår var jag och buzzen hos veterinären och de gick väl inte så super bra, min ängel låter inte fult frisk i sina lungor och de blir att åka till Västerås och ta kort på lungorna. :( 
 
 

idol 2013 mys och lit...

0 Läs mer >>
usch usch usch jag kom precis ifrån dansen och fy --- vad jag önskade att de hade gått bättre och att jag kunde sluta ha såna jäkla krav på mig själv så fort de blir pytte lite press... Vi ska ha en uppvisning i december på stora teatern ch jag har ju inte ens några nerver, jag menar de verkligen! Vi ska uppträda i DECEMBER och jag är redan så nervös så när jag inte satte dansen korekt idag så ville jag börja gråga och jag blev helt varm och började må illa jag fick alltså panik för att de inte gick bra idag progrund av att jag vet att jag ska visa upp de för folk... jag kan inte äga några nerver när de gäller att visa upp något. Jag blir ledsen för att jag inte klara av att träna när jag vet att de ska visas upp och jag blir ledsen för att jag blir så ledsen eftersom jag vet att de inte behövs eftersom jag har massa tid på mig att träna, jag blir så otroligt arg på mig själv för att jag inte klarar av att ha kul på en träning.. och de värsta är att nu när jag känner så här var de absolut inte kul att vara där och vi ska göra de här ända fram tills dansen är slut.. hur ska jag klara av de? Nej usch fy vad ledsen jag blir på mig själv som blir så här.. Och imorgon ska jag med min älskade Buzz till veterinären och de gör mig ju inte direkt tryggare... jag hoppas min bäbis är frisk så jag kan slta oroa mig för en sak iaf. 
Men men allt har ju inte varit dåligt idag är bara nu på slutet de blev dåligt! Imorse hörde maja av sig till mig och frågade om jag ville gå en promenad med henne och daizy så jag sa ja och gjorde de och då fick min kamera hänga med så jag fick lite fina höst bilder som jag tänkte bjuda med mig av. :) 

 
 
 
 
 
 
 
 

Dåligt slut men bra b...

0 Läs mer >>
Hejsan alla fina och söta männsikor där ute! Idag är inge bra dag känner jag.. Trött och seg, ont i magen och huvudet och mår illa... absolut inga roliga känslor. Skulle igentligen till ungdomsmotagningen idag och byta p-piller eftersom jag tror de är dom som får mig att må illa hela tiden men jag känner att min kropp inte vill de så helt ärligt så avbokade jag den tiden och funderar på att sluta käka p-piller, kanske en dålig tanke jag vet inte men jag har bytit p-piller flera gånger nu men inga verkar min kropp må bra av, kanske vill inte min kropp att jag ska käka massa preventin medel de är ju som sagt var inte naturligt att trycka i sig kemikaliska saker som ska få saker i din kropp att inte vara som de ska... de låter ju inte direkt bra iaf. Men men får se vad jag bestämmer mig för. sitter just nu i skolan och pluggar matte och de går super dåligt så jag orkade inte mer men jag ska ta mig ett djupt andetag och försöka igen nu. Kram på er så hörs snart igen. 

Dåliga dagar har väl ...

0 Läs mer >>
Hejsan Hejsan idag i skolan jobbade jag med engelska och de var riktigt roligt och flöt på bra, precis som de ska! Och så hade vi brandövning idag men de var ganska skönt för när jag precis hade jobbat halva tiden ringde alarmet så jag fick gå ut och sträcka på benen och få lite frisk luft. Nu är jag hemma iaf och sitter och tittat på mannen som talar med hundar. Senare vet jag inte vad som händer,  de får vi se då helt enkelt! Puss och kram! 
 
Buzz och jatzy myser i höst vädret! <3
 

tjabba!

0 Läs mer >>
Hejsan Alla Fina tjejer och killar där ute! Idag började jag dagen med att mysa med Buzz Och jatzy sen satt jag vid datorn en stund och under den tiden kom mamma hem så vi drog till djurspecialisten och köpte kattsand, bytte kattsand idag så nu tästar jag ever Clean multi kattsand än så länge är jag nöjd men har bara haft den i en dag så vi får se om jag ångrar mig, den var 100 kr dyrare så jag hoppas den är bra! Efter de gick vi till affären och handlade lite smått och gott sen drog Vi hem och jag fixade kattlådan medans mamma lagade mat ( makaroner och falukorv med vitlöksdressing)  de var super gott! Senare drog vi hem till Mats och Simon och hände med dom till Tuna Park de var trevligt att gå runt där, jag tittade på lite vinter jackor och så och sen drog vi till media market och pantaget. Sen när vi kom hem så gick jag hem och fixade mig inför dansen och så var de dags för lite ragga och skaka loss lite. De var riktigt roligt idag men kansk jobbigt men de ska de ju vara. Sen nu ligger jag i soffan med mamma och ska sova. Puss och Kram 
 
 

dags för natten!

0 Läs mer >>
29 September 2013 blev min underbara prinsessa döp till namnet Wilda Lykka Pesonen.
Det var ett fantastikst dop med underbara människor som var super fina, uppklädda och fixade var vi alla och fint väder hade vi också.
Tyvärr är de ju offtast lite mörkt i kyrkan så min blixt på kameran räckte inte riktigt till men jag ska bjuda med mig av dom bilderna som blev bra iaf eftersom de är minne man vill dela med sig av! 

 
 
 

29 September 2013 Wil...

0 Läs mer >>
Hejsan alla glada människor där ute! Jag vet att de var ett tag sedan jag bloggade nu men jag har inte riktigt haft ork dom senaste dagarna, får be om ursäckt för de! men men nu är jag tillbaks igen och de är ju huvudsaken! Sitter just nu i skolan och jobbar med engelska, ska läsa fallen engel fast på engelska då den heter Hush Hush, Blev riktigt glad eftersom jag fick jobba med en bok jag tycker om istället för den där tråkiga engelska läroboken som man inte lär sig någonting av iaf eftersom man inte bli inspererad och tycker att de är interisant. Kommer nog bli mycket lättare och roligare att jobba med engelska nu. senare idag när jag kommer hem ska jag hem och göra mig lite mat för jag tror mamma skulle träffa en vän på stan och äta så jag får äta själv idag men jag vet ej hur de blir för hon skulle höra av sig men min mobil är låst och pin koden ligger hemma så jag kan tyvärr inte se hur de blir just nu.. väldigt frustrerande att vara utan mobil. Efter att jag ätit blir de nog att jobba lite mer med engelska sen senare ikväll blir de att dra på dansen vilket jag ser väldigt mycket fram emot för nu var de ett tag sen jag var där för jag har varit sjuk så mycket dom senaste veckorna. Igår var jag och mamma på stan och åt lunch på kebbab huset vilket var riktigt gott sen gick vi vidare till sjukgymnasten och tränade lite sen hade jag ont ett tag och så drog vi till apoteket och hämtade ut min medicin och sen drog vi vidare till bokhandeln och köpte hush hush och så var de köp 4 poket för 3 så vi gick och tittade massor men tyvärr så hittade jag inga fler böcker jag ville ha och så hade jag ej tid att stå och titta så länga men de finns nog massor. ska snart lägga upp bilderna från wildas dop som var i södags men har tyvärr inte tagit mig ann än och göra de men de kommer idag eller i morgon. Puss och kram på er så hörs vi senare. må bäst!

 
 

ett tag sedan nu då.