0 Läs mer >>
 
http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/368307
 
Länken här uppe är Buzz stamtavla!
 
 
 

Buzz stamtavla.

0 Läs mer >>
 Det här är min Buzz som är en neva masquerade och han används i avel och nu skapar jag en kategori här på min blogg där jag kommer lägga upp de som handlar om han. 
Dels för att avelfolk ska få se vilken perfekt katt han är och kunna se vad han har för psyke och temprament, kunna ställa fråger om dom vill de och sen även för att han bara är värdens bästa kille som charmar dom flesta. 
Puss och kram från oss så hörs vi snart igen! Från Buzz och mig! 
 Stamtavla kommer upp på denna kategori snart! :)

Beskrivning av denna ...

0 Läs mer >>
hej alla glada! Just nu ligger jag i sängen och har precis ätit frukost. Jag är så less på den där snön utanför mitt fönster som just nu faller i stora snöflingor. Visst är de fint i bland men nu är den försebad ich jag tycker de kan bli bar mark igen. För 3 dagar sedan köpte jag nya jogging skor så jag skulle börja jogga för jag.måste verkligen träna upp min kondition den är verkligen skadligt låg nu, jag hann jogga en kort runda på 10 minuter innan de blev snö fylda vägar så de kändes väldigt surt. Igår kom min älskade buzz hem ifrån Stockholm och han var super trött och åt och gick på lådan sen Sov han ända tills jag vaknade kl 8 i morse. Känns så skönt att få ha min älskling här igen menade har känts bra när han varit borta också då jag och Malin som han var hos har haft bra kontakt och hon har skickat massor av bilder så jag sett hur han mått varige dag. Idag tänkte jag plugga lite svenska även fast de är liv måste jag ligga i lite och har en ganska rolig uppgift i svenskan där jag ska skriva en novell så jag tänkte sätta mig in i de idag sen senare kommer Simon så då ska jag väl leka med han antar jag. :) 
 
 här är buzz till höger och bailly till vänster. Foto taget av Malin som är ägare till vackra bailly <3
 
 
 

allmänt

0 Läs mer >>
varför tror alla att alla som lever med adhd har agretions problem när de inte ens finns med i diagnåsen? Adhd handlar om konsentretions svårigheter och överaktivitet och vill en person med ganska låg adhd fixa de utan medicin är de bara börja röra sig mer så är du av med rastlösheten och har då lättare för att koncentrera sig och blir då inte förstrerad/irriterad/arg lika snabbt och jobbar på så vis med att förlänga sin stubin. Adhd är inte en svår sjukdom att lära sig leva med om den inte är sjukligthög såklart eller om man inte försöka/tränar på att acceptera att de är ens liv. Jag är så less på alla som säger "Sry jag har adhd de var därför jag kallade dig de ena och de andra och ville slå ihjäl dig" de är fan ingen ursäkt för har du adhd så har du fått alternativ hjälpmedel att ta till och de är ditt ansvar att jobba så du inte beter dig illa. Sen är de klart att de är svårt att leva med adhd på andra sätt, de är ju alltid svårt att jobba med ett hinder och någonting som får dig att inte vara som alla andra men just det här inlägget var riktigt till allt snack om att man har rätt att säga/göra vad fan som hällst när man blir arg bara för att man har adhd. 
Puss och tack för att jag fick skriva av mig lite snabbt. nu tycker jatzy jag ska mysa och sova med henne så, puss och godnatt så hörs vi nog i morgon igen. <3 
 
 

adhd, aggressivitet.....

1 Läs mer >>
Varför ska vi i sverige få allt så jäkla sent.. :O Som alla fans till Vampire Academy så vet ni ju att filmen har världs premiär på alla hjärtans dag men själva får vi inte se den på bio fören 4 månader efter.. nu när jag vet att alla andra kommer få se den innan mig så börjar jag bli riktigt otålig och förväntansfull på att få se den på bio, de är alltid en speciel känsla att se en film man längtar efter på bio. De är exakt 121 dagar innan den kommer ut här men varför? Jag läste någonstans förut att den skulle komma ut den 1 juni men nu står de den 13 juni jag förstår inte riktigt varför och på sf.se har dom inte ens lagt ut trailern eller bilden änu, en film som är så efter längtad av så många varför uppdaterar man inte den ordentligt?
Satt iaf och tittade på massa klipp på youtube och de har kommit ut en massa nya klipp från filmen och den värkar vara så OTROLIGT bra gjord! Den ända missen jag ficker dom har gjort är att mia är korthårig eftersom de står i boken att hon har blont lockit hår och ser ut som en docka annars hittar jag ingenting jag tycker är en miss och de är så sellan en bok som blir film blir lyckad men jag tror verkligen att denna film har blivit de så jag längtar så sjukt mycket! Har väl typ setat och räknat dagar sen november hehe. Hoppas dom flyttar fram datumet! 
Puss och kram nu ska jag gå på toa sen är de matte prov som gäller. Jag hoppas de går bäst! 


 

Vampire Academy- Bloo...

0 Läs mer >>
Idag drog jag till alex kl halv ett och tatuerade mig. De var ganska skönt, kan absolut inte säga att de gör så ont som folk brukar säga men skuggningen brändes som --- men inget mer med de. Är väldigt nöjd iaf! Super tack till mina fina bröder som gav mig den och duktiga alex som gjorde den! ;) 
 
 
 

tatuering en är färdi...

0 Läs mer >>
Sitter just nu i skolan och har engelska lektion och de går absolut inte bra så just nu lägger jag engelskan åt sidan en liten stund. 
Imorgon ska jag tatuera mig ska bli så kul har väntat på det så sjukt länge men jag är otroligt nervös men inte för smärtan mer för att de ska bli fel eller a allt som min sociala fobi ställer till problem med hehe. men de ska nog gå bra. 
Igår var jag först hos pontus och mail och firade Malin som fyllde år igår sen på kvällen hade jag ballet och de gick super bra. Jag gav verklige allt jag kunde igår och de kändes riktigt skönt att veta att man verkligen gav sitt alra bästa aven om de inte får mig till proffs över en lektion men de gör så man kommer lite snabbare dit om man varige gång har motivationen till att göra sitt allra yttersta. Nu ska jag försöka mig på den där sabla engelskan igen så hörs vi lite senare. Puss och kram! :D 

ett litet kort inlägg...

0 Läs mer >>
hello alla glada. Idag har jag varit hemma och bara legat och slöat för jag vaknade av att jag hade sjukt ont i magen och de har jag haft hela dagen. :( så nu ligger jag i soffan och tittar på äntligen hemma och väntar på att klockan ska bli 9 så jag och mamma ska titta på en tv serie som går på ettan och äta ostkaka de ska bli riktigt mysigt.  :) 
Igår hade jag en super bra dag och på kvällen hade jag ballet och de gick också super bra. Måste säga att jag tror jag kommer bli riktigt smidig efter att ha gått i ballet ett tag. Mycket muskler som jobbar och mycket stretching så.man blir stark och smidig. :) puss och kram! <3
 
 

äntligen hemma