0 Läs mer >>
nu är jag hemma igen efter en otroligt underbart rolig dag i vilsta på katt utställningen. Buzz vann en rosett och jag är så stolt över hans omdömen och han vakar roset. Jag tigår massor utav bilder men tyvärr så måste jag vara tråkig och kommer bara lägga upp dom från mobilen idag så dom från systemkameran får ni imorgon för jag är så otroligt trött just nu och Buz. Är lika trött han så nu ska vi ta och mysa lite :) puss och kram! :*
 
 
 
 
 
 
 

utställningen!

1 Läs mer >>
hello all my lovely readers! right now I'm in school and have English but my English teacher is a doctor's visit so now I get to work myself so as I do not have anything to do so I thought to do a post on this blog in English. maybe they can be fun, very wrong and so they will probably be so correct me happy so I'm learning. Today you get to be my English teacher. ;) 
came a little late to school today because I showered Buzz paws because they are utstälning tomorrow! It will be so fun!
When I left school so I'm going to BUP and after I'll just home and read my book, they've decided to! and on Wednesday at the dance we learned 
backward somersault, I think they called .. but I never managed to make someone so they'll let me practice on today too. Though I have incredible pain in my back but I would really mean cope with so they'll go! now I'll start finish a bit so goodbye all my wonderful readers! Do not forget to do something wonderful for yourself today, they we all need! kiss and hug! :
D

 

In English!

0 Läs mer >>
godmorgon alla pigga och glada där ute! igår var jag på dans med Lina de gick super bra och jag har bästemt mig för att fortsätta. Lina tyckte de var lite tråkigt och efter hälften började hon må illa så hon frågade mig om de var okej att hon gick hem och jag sa självklart ja för man ska inte behöva vara kvar om man inte mår bra och inte tycker de är kul. Jag är iaf super tacksam att hon fick dit mig och hängde med mig i början och gav e en chans iaf.
Inatt kunde jag inte somna eftersom kroppen var så glad och full av addrenalin så jag somnade ungeför klockan 1.00 så nu sitter jag här och håller på att somna med huvudet i matte boken, hehe. Klockan 12 när jag slutar här ska jag och mamma mötas på stan så ska vi gå till banken och fixa massa skit får se hur de går och så ska vi fixa mina glasögon eftersom dom typ blivit uttöjda och ramlar av när jag lutar huvudet framåt hehe, väldigt irreterand och sen ska vi avsluta med att hämta upp tobbe och fixa hans tellefon som är knäpp. blir nog en helt okej dag bara de att jag är väldigt trött men när jag kommer hem ska jag sova och läsa min bok har jag bästemt mig för. nu måste jag nog göra min lärare glad och jobba lite med matten, må bäst så hörs vi senare igen puss på er. 
föresten lappen för dansen är nu i fyld och de blir 3 dagar i veckan med, måndag streetjazz onsdag contemporary eller hur de stavas och sen ragga på södagar ska bli as kul!

skolan!

1 Läs mer >>
Hejsan mina fina änglar där ute! just nu är jag väldigt glad för tidigare idag kom Madde en vän till familjen över så vi satt på gräsmattan och snackade lite sen kom hennes syster över och jag har letat efter någon sjukt länge som vill gå och dansa med mig den här veckan och så frågade jag henne så hon sa ja! så jäkla glad! så vi ska gå på en dans kl 19.30 som heter Contenporary, de är lite balett aktigt men värkar vara lite mera fart eller hur man ska säga de. De ska bli skit kul att äntligen få ta sig ner, visst har jag alltid kunnat de eftersom de bara är att ta sig dit och göra de men de är bara de att de där med nya lokar och massa folk du inte känner och sen stå där helt vilsen totalt ensam är inte ens så bra kombination med panikångest enligt mig men har jag någon mad med mig så känns de lättare men de är klart att de går att träna bort bara man ger sig fan på att man ska de men riktigt så långt har jag inte kommit i min panik träning änu. 
Men men just nu sitter jag här i soffan och funderar på vad jag ska ha på mig för byxor och träna i, ska man ha shorts eller leggins eller kanske mjukisar man de känns lite varmt att dansa i. a jag vet inte vi får se vad jag väljer. 
Idag när jag kom till skolan hade jag brov, del 2 i matte och man kan väl säga att de gick sådär... de första frågerna funkade men resten av prover fattade jag ej och min lärare var ej där s kunde inte fråga häller men men de får väl göras om i morgon. nu sa jag gå och välja kläder iför dansan som jag är så jäkla taggad för! PUUUUUSS!
 
 

Så glad!

0 Läs mer >>
Ligger i soffa. Och har lite morgon mys med Buzz så här innan man ska idag till skolan. Tänkte cykla om ungefär en kvart och är as trött så jag hoppas jag piggnar till snart så be blir lätt i Skolan. 
 
 

morgon mysigt

1 Läs mer >>
Hejsan Alla underbara! Idag började jag dagen med att vakna upp där runt 8 och tittade på vakna med nrj, mitt bästa morgon sällskap! Sen messade jag Skolan och kollade om min engelska lärare var tillbaka eller inte och de var hon inte så jag skulle plugga hemma så jag satte mig vid datorn en stund sen kom en kille som ska fixa våran balkong så då drog jag och mamma på en promenad Med jatzy och Buz. Och jatzy tyckte de var väldigt roligt att gå i alla buskar så hon blev full med frön så minnen vi gick in blev de borstning! Sen lagade jag och mamma mat och efter de så la va oss i soffan en stund. Sen när kl blev ca halv 5 så väckte jag mamma och drog Med henne till Ica för att hämta mitt paket och nu hade de äntligen kommit! Blev så glad och katterna med! Bjuder på en bild med paketets innehåll och en på jatzy full i frön. Puss och kram så hörs vi snart igen! 
 
 
 

härlig dag!

0 Läs mer >>
Sitter i soffan och bara slappar, vet att jag inte har bloggat på några dagar nu men de är för att blogg.se appen är helt dum... Skulle ladda upp en bild i fredags och sedan dess har de stått laddar laddar laddar... Så jag tog bort appen och installerade den igen men nej då kan jag inte Logga in istället. Blir så himla irriterad. Men men i fredags så umgicks jag med Maja och hennes kille och hade en Otroligt trevlig kväll, satt och spelade kort och pratade och hade de super trevligt runt ett cyklade jag hem och då låg jag i sängen och skrev med en gammal vän på fb till typ kl 3 innan jag somna. Sen igår vvaknade jag kl 9 typ och så duschad jag Buzz så nu är han fixad och klar till utställningen i vilsta den 31 agusti, ska bli så otroligt roligt! Och sen idag då, då vaknade jag ungefär 9.30 och myste med kisse katterna sen har jag detta vid datan och sen runt kl 2 så mötte jag upp manna vid djur affären så jag köpte katt sand och katt mat sen gick vi hem och hämtade cyklarna och cyklade till Ica supermarket för att jag hade fått en lapp om att mitt paket hade kommit och så handlade vi där men de var helt onödigt för de var tydligen inte allts där så då blev jag ganska sur. Men men runt fem kommer brorsan och hand tjej och mammas kille och hans son hit och ska käka pizza, det ska bli gott! Puss och kram på er! 
 

irriterande.

1 Läs mer >>
sitter i soffan och har inte gjort mig i ordning eller något och ska gå om 20 minuter till skolan så de blir inget långt inlägg. hoppas ni haft en bra natt sömn och hoppas ni har en positiv inställning för dagen. jag kommer börja dagen med att springa till skolan sen hem och käka sen vidare till skiftinge och flyttstäda klart lägenheten. puss och kram!
bjuder på en bild på mitt morgon pigga öga! kan man le med ögonen eller inte?



godmorgon!

0 Läs mer >>
idag har jag bara legat och tok läst ut min bok eftersom den skulle varit inne igår och min sista bok kom igår så skulle jag gå och hämta den men insåg snabbt att jag inte kan hämta en bok när jag har en försenad bok hemma så jag hämtade den nyss istället efter att ha läst ut halva noras val på 4 timmar ungefär så nu är de bara börja läsa sissta boken änglarnas kamp också. har precis dumpat mamma på stan och kommit hem igen så just nu sitter jag på golvet och bloggar och funderar på om jag vill ha något gott eller inte. blir iaf och mysa med katterna hela kvällen nu eftersom mammi ska sova hemma hos matts och komma hem 8 imorgon bitti så hon kan få iväg mig till Skolan ;) aja puss och kram älskar er, hörs snart igen!



bokoman

0 Läs mer >>
idag har de varit en lång dag, vaknade kl 5 och kunde inte somna om, halv 10 cyklade jag till bio och efter de drog jag vidare till skiftinge och flytt städade en lägenhet och sen cyklade jag hela vägen hem och tog mig en dusch och borstade mina katter och lite så sen var de bara att gå vidare till stan för att vara med på quizen på Royal och nu har jag äntligen kommit hem och lagt mig u sängen men självklart får jag inte sova än för nu måste jag vänta tills mamma kommer hem för hon har inga nycklar. puss på er! snart ska jag sova gott!



hemma igen.

0 Läs mer >>
sitter just nu på golvet på balkongen i skiftinge och tar en liten paus efter allt städande. är nämligen iväg och flytt städar en lägenhet. alltid Nice med lite extra pengar i fickan för att man hjälper till ;)



städning

0 Läs mer >>
tjenare! jag vaknade ca kvart över 5 och nu kan jag verkligen inte somna om så nu ligger jag och väntar på att nrj ska börja men de är typ en timma kvar så de känns långt.. blir ingen skola idag ska till doktorn kl 10 istället.
börjar bli hungrig så jag undrar om man kanske så göra lite frukost. :)



godmorgon

0 Läs mer >>
nu har jag inte fattat någonting i 2 timmar så nu röt jag mina ben hemåt och tar mig en liten pannkakas Lunch framför teven med gosiga katter och vem vet kanske mamma också är hemma och vill äta lunch med mig. sen vet jag inte vad jag ska göra är så seg idag så de finns inte och är typblite små yr hela tiden. de är inte ett dig roligt.




detta blev dagens matte lektionstid underhållning! inte bara jobbade faktiskt lite också men jag fatta inte mycket men jag försökte iaf!

nu går jag hem

0 Läs mer >>
sitter i skolan och försöker jobba med matte men de är verkligen de värsta som finns. jag tror jag är allergisk mot matematik för jag tror jag får exem på hjärnan av att tänka på siffor utan att förstå ett pass om vad jag gör.. :( aja vi får väl be om hjälp och hoppas på att hon kan förklara bra. :) godmorgon förresten!



matte ät inte kul :(

0 Läs mer >>
blev en underbar dag med Maja som började med att dra till vilsta och bada med deysi. sen gick vi vidare till Eskil parken tror jag de var så fick hon bada där med sen gick vi hem till maja och där tog vi disken och lagade potatis mos och Falu korv. de var super gott och men runt halv åtta gick jag hem och nu ligger jag i soffan och tittat på idol :)



härlig dagens avslut ...

0 Läs mer >>
sitter i soffan med Mamma efter att ha ätit en underbart god unge pannkaka tsm. började dagen med att vakna och gå upp och titta på nrj till frukosten vilket var väldigt härligt, en morgon utan nrj är helt klart ingen riktig morgon! sen efter att jag duschat och fixat mig och allt så drog jag till skolan och pluggade med engelska vilket gick sikt bra, fick kolla på en kort film på 16 minuter som jag sen fick skriva lite om och svara på lite frågor och med den läran jag har så känner jag mig överraskat duktig på engelska de är verkligen super kul. sen kl 12 gick jag hem och åt och snacka med mammi och så har jag borstat mina 2 gosiga katter också. men nu väntar jag bara på att Maja ska höra av sig så vi kan ses snart. puss på er och hopas alla hur en bra skol start idag!



i väntan på Maja!