0 Läs mer >>
 

bilden

0 Läs mer >>
Hejsan Alla underbara! Helgen var helt fantastisk och uppvisningen gick super bra. Blev lite ledsen när jag gick ut på scen siesta gången och kände att de är flera veckor kvar tills dansen börjar igen, jag längta Redan.. Först trodde jag att jag skulle få för mycket nervositet och adrenalin och inte kunna kontrollera de och först konserten var de väl så de var jag helt skakis när jag gick in bakom scen igen men sista föreställningen önskade Jag att de att de inte var den sista och jag är så stolt över mig själv att jag inte bangade ur pågrund  av scen skräcken jag hade innan denna helg. Jag är så glad över att jag gjort de här! Hoppas alla andra där ute Med samma problem som mig en vacker dag också vågar ta de steget, de är ni värda! Tyvärr kan jag ej lägga upp några filmer här på bloggen eftersom man måste typ lägga upp på Youtube först och sen länka här och de orkar jag inte men de var en fantastisk föreställning! Puss och kram! <3
 
 

världens bästa helg <...

0 Läs mer >>
Hejsan Alla mina underbara läsare, jag ser att jag har er kvar även fast de var över en månad sedan jag skrev till er, förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera er men de är mycket nu. Just nu ligger jag i sängen och tittar på 4an de är sommartiders konsert ifrån i sommras, har inte riktigt hängt med så vet inte var dom är eller när de var men dom är verkligen bra enligt mig. Imorgon är de dags för dans uppvisning och trotts att jag känner att jag inte tycker dansen sitter som den ska så är jag knappt nervös men de kommer väl imorgon, jag hoppas bara jag kan kontrollera mina känslor i morgon de blir ju första gången jag ska stå på scen och jag med panik problem hoppas verkligen jag kan ha kontroll på mig själv om jag blir nervös och orolig. Men imorgon blir de alltså en lång dag så jag ska sova nu, måste gå upp kl 7 ungefär så denna helg blir ingen slappa helg. Nu säger jag godnatt så hörs vi snart igen, puss och kram! 
Justia idag har jag varit rökfri i ett år vilket helt klart är värt att skryta om! Så otroligt stolt över mig själv! Godnatt alla glada och underbara! 
 
 

förbereder mig...