0 Läs mer >>
Hej igen alla glada! 
Förlåt att jag inte skrivit på ett tag men i förrgår var jag med Tessi hela dagen, började med skolan och sen kom Tomas och mamma och hämtade mig så drog vi och käkade och efter de så drog vi hem och hämtade kameran sen blev jag skjutsat till stallet så jag stod och pysslade massor sen när Tessi var påväg så gick vi ut och fotade massa fina bilder i de fina vädret och när vi var klara så gick vi hem till Tessi och käkade vofflor och snackade massa skit och lekte med nico, de var en trevlig dag måste jag säga men var hemma ganska sent så jag han inte blogga alls då.
Igår så satt jag faktist bara vid datan och laddade upp bilder och spelade sen kom Johanna över och vi spelade kinekt och sen tittade vi på film sen somnade vi ungefär kl 01.00 och sen vaknade vi upp nu på morgonen kl 10 och så gjorde vi en super god frukost med världens godaste bröd som josefin linus tjej har bakat, mmmmm de var dunder gott! sen satt vi och käkade till ice age sen blev de lite kollande på ripresen av let's dance men sen orkade jag inte ligga i sängen längre så nu sitter jag och laddar över en massa bilder till Tessi vilket tar en evighet fan. 
Kl 2 typ så ska vi åka ut till Tomas föräldrar och fira påsk så de ska väl bli kul men nu moste jag dra vidare och vara lite social Puss och kam alla glada! 
Men först så bjuder jag på lite bilder på våran lilla sötnos ;)

Glad påsk alla fina!

0 Läs mer >>
Hello alla glada där ute! Igår blev de ingen skola för när jag skulle gå så fick jag så ont i magen så jag valde att stanna hemma. Men men idag började jag dagen med titta på ice age och äta frukost och efter de drog jag igång en dvd som mamma har fått ifrån tiningen i form, så de blev massa träning sådär på morgonen och när jag stod och tränade så kom jag på att jag ska nu ge mig själv ett uppdrag, minst en gång om dagen, hällst mer men minst en gång så ska jag köra igenom den där träningen och jag kommer bli så besviken på mig själv om jag inte gör de så nu ska ja se till så jag verkligen gör de också! När jag hade tränat klart så blev de att hoppa in i en snabb dusch och sen vidare till skolan och göra mitt engelska prov och de gick bra så de gjorde dagen änu bättre, Efter de hade jag matte men då var jag helt slut så jag satt mäst och klottrade i boken, hehe. Efter skolan kom mamma till mig och vi gick förbi solariumet och låg där i 20 minuter och hade de otroligt skönt och blev super snygga, påvägen hem gick vi förbi affären och köpta massa gott, jag fick en pigelin vilket var otroligt gott eftersom man äter de så sällan vilket jag tycker är konstigt eftersom de är så jäkla gott, sen köpta vi nudlar och påskmust, så sitter just nu och dricker årets första glas poskmust till de okända. 
Senare idag blir de att åka till elgiganten och köpa ett xbox med kinekt vilket gör mig super glad eftersom jag velat haft de så länge, de värkar så bra, både kul och massor av träning, de kan u inte bli bättre! 
Nu ska jag titta vidare på de okända så ni får ha en super bra dag så ses vi snart igen!
puss och kram! 
 

Bra dag!

0 Läs mer >>
Hejsan hejsan! Sry att jag inte skrev något igår men hade värkligen ingen tid för de, igår blev jag model för Johanna vilket var otroligt roligt och jag blev super nöjd med alla bilder! Otroligt duktig var hon på att fota! Kommer inte att lägga upp alla bilderna idag eftersom jag moste hinna göra mig i årding för skolan och allt sånt, men en bild kan jag bjuda med mig av.
Ska snart röra mig till skolan och göra ett engelska "prov" jag hoppas verkligen att de går bra, sen vet jag inte vad jag ska göra tänker på om man ska dra och sola eller något sånt där skönt. 
Nu hinner jag inte skriva så mycket mer får se om jag skrever något senare ikväll. Puss på er och ha en otroligt bra dag!

Modell

0 Läs mer >>
Hejsan hejsan! sitter just nu och tittar på Tooth Fairly på 6an, den är ganska rolig. Har inte hunnit gjort så mycket än men de kommer nog är gette sugen på att gå till gymmet och träna men mamma och Tomas är så jäkla slöa så kommer nog inte iväg idag häller men de är väl bra för om mamma tröttnar på mitt tjat kanske hon köper min tränings maskin snart som jag såg på de där tv-chop grejen, hehe. Nä ikväll har vi tvättstugan så nu ska jag gå och bädda ur min säng puss och kram alla underbar människor! :*

kort inlägg.

0 Läs mer >>
God morgon alla som har hängt med mig till min nya blogg. de känns riktigt bra att jag har bytit hit eftersom denna sida går och döra 100 gånger mera saker på men jag har inte riktigt börjat förstå allt än men de kommer nog hehe. Satt och tittade på alla PRO-teman och sjukt sugen på att skaffa de men jag är ganska snål när de gäller att betala för internet grejer och spel och sånt så jag vet inte men de låter otroigt lockande för de fanns mycket fint osv men vi får se. 
Imorse blev de en god frukost med baugeter som jag hade haft i ugnen så osten var så där mumsigt smält och sen blev de varm oboy otroligt gott måste jag säga! Igår vad Ebba här och mamma och Tomas blev gette glada att få se henne här igen mamma börja pussa på henne och man såg verkligen på hela henne hur glad hon blev att jag och Ebba är sams igen och de är verkligen jag med, man kan verkligen inte kasta bort en person man kallat för syster för ett litet små tjafs de funkar inte så, visst vi behövde nog vara ifrån varandra så våran tid på egna ben har nog varit ganska nyttig men vi kunde tagit den paousen utan att behöva bli osams de moste vi tänka på till nästa gång! 
Idag har jag inte en aning om vad jag ska göra, mamma och tomas ska titta hemma hos Tomas och titta på ishocky hela dagen så då blir man ensam så ag tänkt nog kolla om någon liten söt sak har lust att ta en promenad med mig så jag kan få röra på mig, har börjat gå upp i viktigt och de gillas verkligen inte, hade de varit av muskler så visst men inte vill jag gå upp i vikt av slöhet, de gör mig bara ledsen så nu måste jag komma tillbaka på banan igen med träning minst en gång om dagen!
Nu kom Tomas med ett glas cola till mig de var otroligt gott men de passade verkligen inte in med de jag skrev om nyss med att jag ska börja träna igen, men men skit samma hehe. nu tänkte jag resa på mig och hoppa in i en dusch och klä på mig lite kläder puss och kram mina vackra läsare!

God morgon!

0 Läs mer >>
Hejsan alla mina fina bloggläsare, jag byter nu från bloggplatsen.se hit istället för att jag tror att detta är bättre men jag hoppas att ni fortsätter folja min blogg i alla fall! 
Idag började dagen med att dra till skolan som vanligt och jobba lite, efter de gick jag och mamma och solade på solfuxen i nyfors var riktigt bra solarium där måste jag säga, sen blev vi upphämtade av Tomas och drog vidare till svista och käkade mat dom grillar nämligen varige fredag och de var otroligt gått att få känna sommar smaken av grillat igen, haha. 
Sen kom jag och mamma hem och började fixa med mammas nya bord. Hon har nämligen fått tag i en sån där kabelrulle som hon ska ha som bord så vi fixade och tog bort massa spilar och grejer, de kommer nog bli snyggt när de är puttsat eller vad hon nu vill göra med de. 
Senare kom Hampus över och de blev att dra vidare till elgiganten och jag fick mig äntligen en dvd och hampus köpte sig en dator och nu fixar jag och mamma mat och snart kommer en vän över som man inte sett på väldigt länge. Detta är en väldigt lyckad fredag tycker jag och kl 8 blir de förmodligen att titta på yes man på 3an, nu måste jag ta och röra mig upp från soffan och fixa med litte annat än den här datorn puss och kram på er alla där ute så ses vi snart igen! 

Fredag!

1 Läs mer >>

Mitt första inlägg.

Välkommen till min ny...