0 Läs mer >>
Hejsan alla fina! Igår var en bra dag, började med att gå till skolan och sen gick jag hem och kökade lite och kl 16.00 gick jag hem till pontus och firade Hampus och Pontus som blev 23 år igår. Träffade massa roliga människor man barn som man saknat en hel del sen kl 18.00 gick jag till dansen för att dansa Streetjazz vilket gick asbra och var precis lika kul som förra veckan! :D Efter dansen gick jag hem drackt te och åt knäcke mackor tittade på tv sen hoppade jag in i en dusch och sen gick jag och la mig. de var en lyckad dag helt enkelt. :D 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer än att jag ikväll ska gå och dansa ragga. Puss på er skriver mer sen nu ska jag spela lite på mobilen. har precis börjat spela de där hey day de var ju ganska bra syselsättning när man hade tråkigt haha.

 

Lunch rast!

1 Läs mer >>
De där brottsregistret på nätet har legat och gnagt  mitt huvud hela morgonen så jag gick in och tittade på de och fattar helt ärligt inte varför de är en sån stor grej för alla. Hela tiden har man haft tillgång till folks brottsregister, man har bara behövt gå till polisen och bett om de så har man fått de, de är lixom offentliga handlingar men nu bara för de är på internett nu så är de värsta grejen och dessutom så behöver du betala för att få se de nu och inte ens de behövd man göra förut (tror jag iaf inte) 
När du söker ett jobb som te.x dagisfröken måste man ändå be polisen skicka hem ens brottsregister så man kan visa upp de nu kan dom ju bara söka själva är inte bättre? 
Men de jag inte riktigt fattar är varför alla säger "jag har tagit mitt straff men nu är de som jag fortfarande är straffad" de har ju lixom alltid varit offentliga handlingar så vad är de för skilnad? jag är kanske trög men jag förstår inte de och vem skulle vilja betala för att få se någons brottsregister som man inte har med att göra, tex du som bor i norrköping på blablabla vägen 54 som jag inte ens vet vad du heter varför skulle jag slösa mina pengar på att kolla upp vad du har gjort för brott? de är ju nogot man kollar med dom man har i sin närhet eller te.x om man ska anställa någon eller träffa någon man inte känner och efter 5 år försvinner ju de som står där så om jag ser på ditt cv att du har jobbat i 3 år och skött dig så är de väl ändå de man kollar upp och inte låser fast sig på att du gjorde ett brott för 4 år sen. 
Jag personligen tycker inte de är någon stor grej och inte heller helt fel då jag skulle kollat med den jag te.x skulle anställa varför han/hon har den här domen och vad de var som hände, kanske han gav någon en örfil på fyllan och åkte dit för misshandel men de stor ju inte mig för på jobbet kommer han ju inte vara full. (bara ett tillexempelt) 
 
 
 

De där brottsregistre...

0 Läs mer >>
hejsan alla glada! Idag är jag en riktigt trött tjej som skriver till er så de blir ganska kort. Började med att vakna kl 8 och gick över till mamma och Mats och åt frukost med dom, de blev äggmackor och te. Otroligt gott! Sen gick jag hem runt kl 10 och myste med buzz och jatzy framför teven i många timmar och någonstans då tappade jag tåla modet och blev sur program av orsaker vi inte behöver ta upp så hela världens kan se men de var en liten grej som gjorde mig ledsen och sur så jag trodde dagen skulle bli dålig men när jag kom till dansen efter att ha fått lite mat I magen så blev jag genast på bra humör. Dansade balett och ragga idag och de gick super bra. :) nu ska jag sova puss och kram <3
 
 

sovdags <3

0 Läs mer >>
just nu ligger jag i sängen och tittar på tv med en kurrande buzz vid min sida. Idag vaknade jag kl 8.00 och tog mig en dusch och åt en frukost med te och mammas underbara bröd. Sen kl 11.00 gick jag, mamma, Mats och lilla Simon till vilsta och åkte pulka och hade korv och varm oboy med oss och där träffade vi Stefan och hans fina barn men tyvärr var hans älsta son Emil tvungen att åka nästan direkt men vi hade mysigt iaf. Tyvärr blev de ingen picknik i backen eftersom alla grillar var fullproppade så vi gick hem och åt korv och drack varm oboy men de var super mysigt de med eftersom man var frusen och behövde bli varm. Efter det blev jag super trött och satte mig i soffan och tittade på jönsonligan eller hur de stavas hehe. Sen åkte vi hem till Stefan i skogstorp och åt super god mat och spelade spel med barnen. De var en så fin dag och nu är jag super trött och kommer nog somna tidigt i natt. I morgon blir de dans igen. :) puss och kram! 
 
 
Bjuder på världens finaste bild på min älskade mamma och söta lilla Simon i backen. <3

underbar dag <3

0 Läs mer >>
de tur att alla kan ha dåliga dagar i bland så jag inte är helt knäpp men just såna här dagar känner man sig precis så, helt knäpp.. Allt har gått fel idag, när jag vaknade trodde jag de skulle bli en bra dag men precis innan jag skulle gå till skolan kommer min älskade bror upp och börjar bråka med mig så de slutade med att jag tog in katterna i mitt rum och pratade av mig till dom och kramades med dom små godingarn och kom aldrig till skolan. Efter en stund hämtade jag mina skol böcker och började plugga, de gick väl sådär bara de att de går inte läsa när någon alltid avbryter så jag tog upp datorn och tittade på supernationel istället och så låg jag ett tag sen kom mamma och lagade mat och pratade lite.  de kändes skönt att få ha sin mamma nära när allt är skit bajs jobbigt, mammor avger ju oftast en liten trygg energi. Sen har jag städat lite och hängt upp en massa tvätt. De är väl vad jag hat gjort idag Hoppas ni haft en lite bättre dag än mig så hoppas jag på en mycket bättre dag i morgon då jag och mamma ska baka bröd! Puss och kram <3
 
 

dålig dag.. :/

0 Läs mer >>
hejsan alla fina. I dag kom buzz fina tjej sedna hit så nu är de ett jäklar mjamande och fräsande som håller mig vaken men jag hoppas jag kan få somna snart så jag slipper höra Buzz frieri. Men just nu har jag och jatzy de ganska mysigt och tittar på tjorven Och skrållan :) men men puss och godnatt i morgon är de ju skola så nu måste jag blunda och försöka sova, kanske stoppa i öronproppar också skulle vara bra haha. 
 
 
 

kan inte sova

0 Läs mer >>
hej alla mina fina! Har haft en underbar lördag och fredag med världens bästa Zimba. Han är ju bara för go han är en förvuxen valp med världens energi och man blir glad av att bara gå på en promenad med han, men de är ju ganska jobbigt med en aktiv hund men dom håller än i form! Blev massor av lång promenader och bus och lek i snön. Saknar honom redan massor men han kommer tillbaka snart igen om jag får bestämma haha. Här får ni lite bilder. Puss. 
 
 
 

trött <3

0 Läs mer >>
Hello alla underbara! Nu sitter jag i skolan och jobbar med engelska men jag kände att jag behövde en paous så jag passade på att blogga lite! I morse vaknade jag direkt när klockan ringde, de kändes skönt att inte behöva våra så där super trött och bara vilja gomma sig uynder täcket och somna om igen. Jag gick upp och satte mig och åt fruckost framför tven som vanligt och myste med mina fina katter sen fixade jag allt jag behöver göra varge morgon, bytte vatten till katterna, gav dom mat, tomde kattlådan, borstade tänderna, klädde på mig och fixade de sista sen gick jag iväg till skolan. De var en trevlig morgon med posetiv inställning. Sen motte jag upp min lärare vid stora entr'en eftersom vi håller på och vänjer mig vid att gå igenom alla korridorer eftersom jag tycker de är obehagligt fortfarande. men de kändes bra och snart ska jag nog be han bara komma till trappan och tillslut kanske han inte behöver hänga med alls. Sen satte jag mig och jobbade med Engelska och läste min bok Hush Hush som är den Engelska fallen ängel som nog alla fans till våran fallna ängel patch vet om. Senare idag ungefär runt kl 4 kommer Zimba hem till mig som är en Goldens Rektriver hane på ca 2 år, han är stor som ett hus och super ståtlig men har lite överskåtts energi och är väldigt hoppig och ivrig men de ska jag försöka få ner en liten bit, han stannar bara till Lördag så hinner inte träna honom så mycket men de ska bli super mysigt att få lära känna honom så man kan hjälpa till med hans underbara ägare Tina och få umgås och träna med hundar igen. :D Nu ska jag sätta igång och jobba igen den sista halv timmen tills jag sluter. Puss och kram på er ska försöka ta kort på zimba så nu får lite bilder på våra mysiga snö promenader. :) 
 
 En Bild på Vackra Laddy för ett år sen :D <3

Zimba kommer till mig...

0 Läs mer >>
Sitter i mitt rum i skolan och är lite små sur på mig själv för att jag glömde ta med mig bestik till min matlåda och så glömde jag mina glasögon hemma och att sitta och jobba en hel dag utan dom är ganske jobbigt och dessutom på tom mage blir de änu jobbigare.. tänkte om jag skulle gå hem och äta hemma och hämta dom men då kommer man säkert bli trött efter maten och inte orka gå tillbaka eller så kommer någon sno mitt rum igen och eftersom jag inte fick sitta här i morse så vill jag inte riskera de hehe. så jag får sitta och vara hungrig till kl två och få ont i huvudet men a jag har ju bara mig själv att skylla så nu är de bara tänka på annat så tänkte blogga lite istället när jag ändå har lunch men inget för mig, de var ju ett tag sedan jag bloggade sist. Min älskade Buzz har gjort sin första parning nu med en litet tjej som heter chanel så nu hoppas vi på MÅNGA kattungar! De är inte så mycket som har hänt sen jag senast bloggade så de finns igentligen inte så mycket att berätta om och idag började jag dagen med att gå upp på morgonen som vanligt och titta på tv och äta fruckost och fixa mig sen springa i väg till skolan och när jag kom hit upptäckte jag som sagt att mitt lilla rum var taget så jag fick sitta i ett stort rum med massa andra men de gick faktist förvånansvärt bra iaf, jobbade med matte och de känns som skiten börjar sitta som den ska nu. Sen kl 14.00 ska jag träffa en svenska lärare och ha möte för att jag ska börja plugga lite svenska igen så jag kan gå lite mer i skolan än bara två timmar om dagen. sen blir de väl hem och äta och bara ta de lugnt tror jag, kanske blir att dra och sola eller något de känns som de skulle vara skönt faktist. Nä nu får ni ha de så bra så ska jag fortsätta plugga lite. :) puss och kram på er! 

 Bild Från förra vintern på mig, underbara Atla och fina Terese. måste åka ut och hälsa på henne snart. :)

I skolan!

0 Läs mer >>
Tjaba tjenare hallå alla mina fina läsare, Idag är jag inte lika sjuk som jag var igår men lite feber spökar upp och ner iaf men de är uthärdligt och jag är på benen iaf. För första gången på evigheter så sitter jag vid datorn och inte vid mobilen och när jag väl satte mig här så passade jag på att leta reda på något snyggt tema men jag fastnade vid ett Tema som jag redan har haft en gång men de är väl så att man alltid fastnar vid de som en gång har kännts bra. eftersom detta tema är i väldigt kalla färger så tänkte jag att till sommaren måste jag förnya mig och komma med någon riktigt sommrigt och snyggt men vi får se vad jag fixar fram då! ;) kanske kan få något snyggt och nytt som vårtema sen också. :) Nu ska jag no gå ut med sopporna så jag får lite frisk luft och sen lägga mig i sängen och titta på någon nice film och leka lite med min älskade mobil haha. Dagen idag har varit bra mamma och jag städade bort julen och så lägade hon fantastisk god mat men de var lite stark och eftersom min hals är helt förjäklig och sårig så sved de som satan så blev lite ledsen eftersom jag ivanliga fall ÄLSKAR krydd stark mat men de var kyckling och ris och curry sås och de var kycklingen hon hade lagt i massa goda kryddor och bbq sås och ost och de var sjukt gott men eftersom min hals gick sönder så kunde jag inte äta den goda osten som alla kryddor satt i utan fick äta bara kyckling och curry sås och  ris istället med de var riktigt gott de med! så skönt att man kan äta igen! :) 
Nu får ni må bäst så ska jag spela lite och sen dra ut med sopporna. PUUUUUSS och KRAM! <3 


 

Tillbaka till en gamm...

0 Läs mer >>
Hej alla underbara läsare! Nu ligger jag här i min säng och tittar på barn program och är super super sjuk och plötsligt från ingenstans kom jag och tänka på att jag vill åka utomlands och de har jag alltid velat men vet inte vart. Så nu undrar jag om ni skulle vilja skriva in lite kommentarer om vart ni skulle vilja åka för de är ju typ bara Thailand Alla åker till ni för tiden. Och de är sol och bad semester jag vill ha tips på. :) puss 
 
 

söker era kommentarer...

0 Läs mer >>
ligger i sängen vilket jag gjort hela dagen eftersom jag vaknade upp med halsfluss.. Inte ett dugg rolig når de känns som taggtråd i halsen bara man sväljer.. Men men den 27 december fyllde jag 18 och ärligt talat trodde jag min födelsedag skulle bli en katastrof men de blev de verkligen inte, den kunde inte ens bli bättre. Först kom alla mina vänner hem till mig och firade mig och så åt vi super god mat som min älskade bror Pontus lagade. Sen blev de och dra ut på krogen och jag var hemma ungefär halv 3 efter en underbar party kväll! Sen blev de ju ännu mer festande på nyår så mamma sa att jag verkligen startade mitt 18 åriga liv som man skulle, hehe men jag hade tagit för Givet att nyår också skulle bli en katastrof eftersom jag inte hade några planer och alla mina vänner var upptagna men även denna dag tog mig med överraskning och tessi min älskade vän frågade mig om jag ville haka på henne och hennes underbara pojkvän på fest och gissa om jag hade kul. Bästa nyåret någonsin och mitt nyårs mål blir att bli mera social och våga taför mig mer eftersom de nu är bevisat att allt inte blir katastrof om man vågar chansa lite. Nu kom jatzy och vill gosa så puss på er mina käraste. 
 
 
 

blääääää för att vara...