under ytan

Godmorgon alla vakna! 
Jag varknade kl 7.00 och satte på datorn och tittade på filmen under ytan och de var nog de sorligsaste filmen jag någonsin sett. Jag tycker den filmen ska visas i skolorna men den är kanske för grov för att man ska få visa den för eleverna som gå i åttan (jag tror man har drogkunskaps grejen när man går i åttan) 
Under ytan handlar om Sandra som är en heroinmissbrukare och hennes kille Roffe som gör allr för pengar och heroin. När Sandra bestämmer sig för att hon inte pallar mer och ber snuten ge henne plats på et behandlings hem så blir Roffe förbannad och går på Sandras syster Jannika. Jannika är en skötsam tjej men hon älskar sin syster sandra och skulle gärna vilja vara som henne men hon har dock ingen aning om hur de är att vara beroende av en tung drog och tsm med en kille som säljer henne så hon blir våldtagen för att han vill få pengar och knark men när Sandra åker till behandlings hemmet och roffe söker upp Jannika så kan hon inte stå emot. Hon kliver rakt in i Sandras liv och får se exakt hur de är och de var kanske nte så underbart som hon trodde. När Sandras mamma kmmer till Behandlingshemmet och berättar för Sandra att Roffe gett sig på Jannika så gör hon allt hon kan för att få henne där ifrån. Sandra försöker få Kontakt med deras pappa eftersom hon hatar deras mamma för hon är Alkolist och tror att hennes pappa är så bra men har man levt i en dimma hela sitt liv så kanske man har glömt, satt pusselbitar på fel ställe och blandat i hop typ allt så de går inte riktigt som Sandra trodde och när tillbaka blickarna ploppar upp i sandras huvud så fattar hon varför. 
Under ytan är helt klart en se värld film för alla!
Mikael persbrant spelar Roffe 
johanna sällström spelar sandra,
Tove Appelqvist spelar Jannika,  
Jens Hult'en spelar en kille Sandra Träffar, 
Elisabeth von Gerber spelar Sandras och Janikas mamma och Lennart Jähkel spelar Jannikas och Sandras Pappa.
så de är kända skådespelare som är riktrigt bra Titta på den här filmen!
 
 


Senare idag ska jag, mamma och Simon gå över till Anna och titta på kattungarna, de ska bli kul att se hur Simon reagerar när han får se dom. Puss ock kram!

Kommentera här: